בחורה עם מחשב נייד

הטרנד של תרבות הקרוואנים וכלי הרכב החשמליים שתופסים תאוצה היום יותר מתמיד

הטרנד שהולך וצובר תאוצה של תרבות קרוואנים למכירה או להשכרה בישראל. מה שהתחיל בעבר כהתנחלויות בחופים של מספר קטן של קרוואנים הרי שהיום הוא הפך לענף מתפתח עם מוצרים וספקים, וכן נאמד על כמעט חמש אלף. בנוסף, היום אנו רואים קרוואנים על כבישי ישראל בשבתות של בעלי משפחות רבים היוצאים לטיולים מעת לעת עם ילדיהם לטבע, וגם לא מעט פנסיונרים שלא מתחברים למדיה מעדיפים לפגוש חברים אמיתיים עושים זאת באמצעות קרוואנים והופכים את המפגשים והשימוש בקראוונים לדרך חיים.

תרבות עולם הקרוונים והטיולים שמתפתח בישראל, ללא ספק מלא בחידושים ושינויים. מפעם לפעם אנו רואים כי בונים עוד ועוד חניונים מסודרים במיוחד לקרוואנים שפזורים בכל רכבי הארץ. כמו כן, אי אפשר שלא להבחין בגידול העצום של מספר הקראוונים מסוגים שונים המשמשים כפתרון אידיאלי של בית על גלגלים ולא רק לטיולים. בנוסף, חשוב לציין כי קרוואן המשמש כבית, והוא משולב עם הרכב ולכן מומלץ לעשות ביטוח לקרוואן ולדאוג שהפוליסה תתאים לכם ותשלב בה את כל הסיכונים הרלוונטיים, על מנת שלא תידרשו לשלם נזקים מכיסכם וכדי שתקבלו כיסוי מלא.

כאמור, בשנים האחרונות תחום הרכבים החשמליים לסוגיהם נמצאים בפריחה גדולה. הפיתוחים והחדשות שבתחום הטכנולוגיה המתקדמת ברכבים החשמליים גרם לכך שהפכו למבוקשים אצל אנשים רבים הרוצים להיות ניידים בכבישים ללא הפקקים וכן לשמור על סביבה ירוקה כתשובה נגד זיהום הסביבה. נכון להיום, ישנן מספר רב של חברות שונות המציעות מגוון דגמים שונים של כלי תחבורה חשמליים למכירה, בעיקר רכבים חשמליים שהפך לטרנד לוהט אצל אלו המחפשים רכב לצורך עבודה או לחלופין לאלו המתעניינים ברכב שטח פנאי גדול ומרווח לחוויית נהיגה עוצרת נשימה ברכב חשמלי. בנוסף, רבים מהצרכנים היום מחפשים רכב חשמלי המונע בחשמל אשר ידידותי לסביבה עצם הפחתה באופן משמעותית של פליטת הפחמן הדו חמצני, וכן החסכון האדיר של הדלק רבים מראים נכונות מעשית לרכוש אותם. ישנם רכבים חשמליים קטנים וקומפקטיים המתאימים לנסיעות עירוניות, שמתאימים לזוגות ולצעירים שלא צריכים רכב גדול במחיר אטרקטיבי וזה כולל עמדת טעינה בבית. כמו כן ישנם דגמים וותיקים יותר עם טווח נסיעה מרשים וטעינה מהירה בהספק של מאה קילוואט, כאן המחיר מעט יותר אך עדיין סביר ביותר.

המאמר בחסות חדשות bignews