מעיל טרנץ' נקודות של נעמה בצלאל, 799 ש"ח.
את זה שאני לא בחורה של חורף קוראות הבלוג המתמידות כבר יודעות, וגם את העובדה שלמרות שאני מעדיפה קיץ, בגדי החורף אהובים עלי יותר. השכבות, הבדים, השילובים, כמה כיף לשחק בלהתלבש בחורף! ומה שהופך הופעה חורפית למושלמת הוא כמובן המעיל (והצעיף).
אני פוגשת לא מעט נשים שתמיד חם להן ונדיר שילבשו סוודר או מעיל, ולא מדובר בכאלו שחוות את תקופת גיל המעבר. אחותי למשל, כ- 55 ק"ג שפרוסים על 178 ס"מ, אין ספק שזה לא שומן שמחמם אותה. מדובר באיזשהו מנגנון ביולוגי פנימי שגורם לכך שבשעה שאני עטופה בשלוש שכבות ומקטרת היא מתהלכת בחולצה דקיקה ונעים לה. אני לא אוהבת את העובדה שתמיד קר לי. מעבר לזה שזה לא נעים, זו גם נראית לי תופעה של נשים שבריריות. ואני? ממש לא שברירית, רק סובלת מקור.
הרעיון לכתוב פוסט על מעילים התבשל אצלי מזמן. הוא קיבל חיזוק כשביקרתי בשבוע שעבר בערב סטיילינג של המעצבת דפנה לוינסון ומאוד אהבתי את המעילים שלה. לכן, פניתי לכמה יח"צניות שאני מחבבת וביקשתי תמונות של מעילים מעניינים בשלל עיצובים ומחירים. הבקשה נשלחה ביום חמישי בשעות הבוקר המאוחרות ועד לשעות הערב נחתו בתיבת המייל שלי למעלה מ- 250 תמונות של מעילים. מלאכת המיון והבחירה של המעילים שיכנסו לפוסט ארכה שעות ארוכות. בסופו של דבר מיינתי עבורכן את המעילים הנבחרים לקטגוריות. כמובן שיש מעילים שיכולים להכלל ביותר מקטגוריה אחת, אז אל תתפסו אותי במילה. הפוסט יחולק לשלושה חלקים כי השפע עצום ולאחר הסינון יצרתי לא פחות מ 25 קולאז'ים, שהם יותר מדי עבור פוסט יחיד.
בחרתי להתחיל באופן שרירותי ממעילים אלגנטים, כאלו שישתלבו מצויין עם מכנסיים מחוייטים, חולצה מכופתרת ונעלי עקב, או מעל שמלה ומגפיים. הוסיפו צעיף משי צבעוני וקיבלתן הופעה מרשימה למדי.
1.ה&מ 399 ש"ח 2.זארה 599 ש"ח 3.דורותי פרקינס 639 ש"ח 4.קרייזי ליין 590 ש"ח
1.קרייזי ליין 570 ש"ח 2.רונן חן 1390 ש"ח 3.ה&מ 599 ש"ח 4.קרייזי ליין 660 ש"ח
אחד הפריטים האהובים עלי הוא מעיל לבן. בכיתה ב' לאחת מחברותיי לכיתה היה מעיל פוך לבן. מבחינתי זה היה חלום שלצערי מעולם לא התגשם. כשהפכתי עצמאית ויכולתי להרשות לעצמי לרכוש מעיל לבן, הבנתי שזה נוגד את כל עניין הפרקטיות שאני דוגלת בו. אבל לא אמרתי נואש, אולי יום אחד אעזור אומץ ואגשים את החלום.
1.זארה 699 ש"ח 2.ה&מ 299 ש"ח 3.קסטרו 499 ש"ח 4.קסטרו 359 ש"ח.
1.קסארה 349 ש"ח 2.לוצ'י 350 ש"ח 3.דורותי פרקינס 829 ש"ח 4.רנואר 460 ש"ח
ועוד פריט שכנראה לא יהיה לי מעיל פרווה. כמובן שכולם מפרווה סינטטית, אבל מעבר לעניין המוסרי, ע"מ ללבוש מעיל פרווה את צריכה להיות בעלת אישיות מתאימה. האישיות הפרטית שלי היא לא כזו שיכולה "להחזיק" מעיל פרווה.
ההארדקור של מעילי הפרווה- הדפס חייתי
1.מיס סלפרידג' 749 ש"ח 2.מנגו 530 ש"ח 3.פול אנד בר 379 ש"ח 4.מלינה בירגר לדה בראנצ' 2200 ש"ח
מעילי פרווה שעירים-
1.דורין פרנקפורט 680 ש"ח 2.מסימו דוטי 2250 ש"ח 3.גולף 399 ש"ח 4.ה&מ 299 ש"ח
ומעילים עם רמז לפרווה, למי שאינה בעלת אישיות לפרווה שלמה.
1.מיס סלפרידג' 699 ש"ח 2.מיס סלפרידג' 699 ש"ח 3.פול אנד בר 449 ש"ח 4.מיס סלפרידג' 669 ש"ח
מעילי עור- אהבה גדולה שלי למרות שנכון להיום אין באמתחתי אחד כזה. נראה כי המודעות הגדולה שצמחה סביב מוצרי פרווה מאבדת מכוחה כשמדובר במוצרי עור. לעור לא קיימת אותה תדמית שלילית שדבקה בפרווה, כנראה שיש דברים שנוח להעלים מהם עין. בכל מקרה, צר לי, אבל מעיל דמוי עור הוא לחלוטין לא הדבר האמיתי ונדיר לפגוש אחד כזה ממש מוצלח.
מעילי עור אמיתי-
1.ברשקה 599 ש"ח 2.קוויקסילבר (רוקסי) 1999 ש"ח 3.ה&מ 899 ש"ח 4.רנואר 1200 ש"ח
מעילים דמויי עור-
1.פוראבר 21 180 ש"ח 2.קסארה 549 ש"ח 3.קסידי 469 ש"ח 4.עונות 550 ש"ח
בפוסטים הבאים- מעילי טרנץ', מעילים צבעוניים, מעילי סקי, מעילי צמר, מעילי מעצבים ועוד. יהיה שווה.
חלק ב' עלה לאויר- תמצאו אותו כאן
חלק ג' ואחרון- ממש כאן
תמונות- יח"צ.
בואו לבקר את הקונה נחמה בפייסבוק




















