תכירו את הסלט הפיקנטי שעשוי כולו מעלי הצבר האדום- לאוהבי הפיקנטי, קוניפיטורה וסחוג תימני. הכל מסברס

שבוע נפלא

קיבלתי מוצרים חדשים ומדהימים אשר למרבה הפלא עשויים מצמח הסברס. גם קוניפיטורות, סלט צבר מעניין וסחוג תימני משודרג ועדכני.

אני נשואה כבר 35 שנים לרפי שלי שיהיה בריא, הוריו עליהם השלום נולדו בתימן, כך שסחוג זהו מצרך פופולרי מאוד מאוד בבית משפחתנו, משפחת ארז. הילדים וכולנו בכלל אוהבים לתבל את האוכל שלנו בסחוג.
הבית הוא גם בית של אפייה ובישולים, כך שכל המצרכים האלו הולכים אצלנו בסיטונות. גם מתוקף היותו של רפי פסיכולוג המטפל באמצעות בישול ואפייה (קונדיטור – מקצועו הקודם).

את שולחן ערב שבת כיבד הסחוג המעניין וכולם ממש אהבו.
מוצרים מעניינים, חדשים אשר מגוונים לנו את הבישול והמנות בבית.
ממליצה לקנות. טעים ועדכני.

תודה רבה.

לאוהבי הקונפיטורה

חדש על המדף קונפיטורת סברס מחוות צברי אורלי השוכנת בנגב, חוות צבר אדום הגדולה ביותר במזרח התיכון, המתמחה בגידול זני סברס ייחודיים בקנה מידה עולמי, המוגנים בפטנט.
חוות צברי אורלי שהוקמה בשנת 1992 מתמחה בשיטת גידול אורגנית, המאפשרת לצרכנים ליהנות מצבר שגודל ללא ריסוסים, ללא חומרי הדברה וכן ללא כימיקלים.
כעת משיקה החווה סדרת מוצרים חדשים עשויים מפרי הצבר, ביניהם, קונפיטורה צבר אדום ו/או צהוב, המיוצרת מפרי צבר אורגני אדום הגדל בחוות צברי אורלי.
הקונפיטורה מכילה 68% פרי צבר ומגיעה במשקל 350 גרם ויש לה שימושים רבים במטבח: היא מעולה למריחה על לחמים בשילוב חמאה, תוספת ממתיקה וצבעונית ליוגורט, מוסיפה טעם וארומה לתבשילי בשר, מהווה ממרח אידיאלי לאפיית עוגות עוגיות ופשטידות.
חשוב לשמור את המוצר במקום אפל ויבש ולאחר הפתיחה יש לשמור במקרר
המוצר כשר בהשגחת הרבנות האזורית גלבוע
מחיר ליחידה 25 ₪ בקנייה מעל 50 ₪ המשלוח חינם את המוצר ניתן להשיג באתר החווה בכתובת: www.ocf.co.il
מומחי חוות צברי אורלי הכינו עבורכם את המדריך השלם להכנת קונפיטורה ביתית:
-תבחרו פרי טבעי כמו מלון, סברס או ענבים ירוקים, שתמיד יפיקו ריבות בצבע ענברי
-קחו בחשבון שסוכר אוהב לטפס ולגלוש, לכן השתמשו בסיר הגדול ביותר שתמצאו.
-חשוב מאוד לבחוש מדי כמה דקות במיוחד לקראת הסוף כשלא נשארים הרבה נוזלים
-כשתראו שכקצף עולה, מומלץ להסירו כי הוא מעודד גלישה.
-שימו לב ככל שיש בפרי יותר פקטין והוא חתוך דק יותר, כך זמן הבישול של הקונפיטורה קצר יותר.
-עוצמת הלהבה וגודל הסיר משפיעים על זמני ההכנה, מומלץ להסתמך על מדחום או על מבחן הצלחת ולהשתמש בזמנים שבמתכון שאתם עוקבים אחריו רק כקווים כלליים
-המדחום יודע הכל- האמינו למדחום אם הגעתם ל-105 מעלות הורידו מהכיריים, היא תתמצק בקירור
-אחרי הבישול יוצקים לצנצנות מעוקרות וסוגרים מיד במכסה
-כדאי להכניס את הצנצנות הריקות ל-10 דקות לתנור שחומם ל-160 מעלות, כדי לעקר אותן ולהאריך את חיי הריבה.
-ריבה עם אחוז סוכר נמוך רצוי לשמור במקרר
-את הקונפיטורות אפשר להכין בבישול על הכיריים או במיקרוגל.
-חשוב לאחסן את הקונפיטורות בצנצנות נקיות ככל הניתן, למנוע מהחיידקים לפעול ולייצר בהן עובש
– שלב היפוך הצנצנת- כחלק מהמאמצים לשמור על ריבה נקייה מחיידקים, יוצקים את הריבה כשהיא רותחת לצנצנת והופכים אותה על המכסה. כך שהיא מתקררת נוצר ואקום והיא יכולה להישאר עד שנה מחוץ למקרר.

-מה ההבדל בין ריבה לקונפיטורה? ריבה מכילה לפחות 35% פרי, בעוד קונפיטורה מכילה לפחות 45% פרי.

חוות צברי אורלי, סמוך לדימונה, היא חוות גידול הצבר הגדולה בישראל ובמזרח התיכון.
בחווה נטועים מעל 1,100 דונם של זני פטנט, מפיתוח ישראלי, ב-6 צבעים מרהיבים. לצברי אורלי יש יחידת מחקר ופיתוח המיועדת לתחומי תעשיית המזון.
החווה מגשימה את חזון בן גוריון להפרחת השממה, משתמשת במיליוני קוב של מים מושבים (ממוחזרים ומטוהרים) להשקיית המטע, ומפתחת זנים ייחודיים לפרי.

לפרטים: שחר בלום, טלפון נייד 058-4707070
מייל info@ocf.co.il
כתובת : חוות צברי אורלי כביש 204 (דימונה-ירוחם)
אתר אינטרנט www.ocf.co.il

__חוות צברי אורלי קונפיטורה צבר אדום מחיר 25 שקלים -צילום שירה רז

__חוות צברי אורלי קונפיטורה צבר צהוב מחיר 25 שקלים צילום שירה רז

הסחוג התימני מקבל פרשנות חדשה
חוות צברי אורלי השוכנת בנגב, חוות צבר אדום הגדולה ביותר במזרח התיכון, המתמחה בגידול זני סברס ייחודיים בקנה מידה עולמי, המוגנים בפטנט, משיקה לקראת הקיץ סדרת מוצרים המיוצרים מפרי וירק הצבר, תחת המותג "צברי אורלי", ביניהם "סחוג צבר".
חוות צברי אורלי שהוקמה בשנת 1992 מתמחה בשיטת גידול אורגנית, המאפשרת לצרכנים ליהנות מצבר שגודל ללא ריסוסים, ללא חומרי הדברה וכן ללא כימיקלים. כעת משיקה החווה לקיץ סדרת מוצרים הכוללת: ממרחים, קונפיטורות, סחוג, סלטי צבר, ענפי צבר כבושים, אבקת צבר לשימוש בייתי מהצבר האדום.
כל מוצרי הסדרה חדשים עשויים מחלקי הצבר ובמיוחד מענפי הצבר. הטעם של ענף הצבר הוא טעם נייטרלי של ירק עם קצת מלח (הודות לתכונה של צמחי מדבר לאגור מלח). בבוקר הוא קצת חמצמץ, כי את החמצמצות הוא מקבל בחושך, מספרים בעלי חוות צברי אורלי. התרומה התזונתית שלו, היא הדבר הדרמטי בו: הריר, שנמצא גם בפרי, משמש כסיב תזונתי. הענף של הצבר טוב לסלט והוא גם מתבשל נהדר בדומה לשעועית ירוקה או תרד. כשהוא נכנס לנו למערכת העיכול, הוא פועל כספוג שסופח סוכרים, פחמימות וכולסטרול.
הצבר הגיע לראשונה לארץ ישראל לפני כ-300 שנה, הטורקים השתמשו בו עבור גדרות חיות ולפני 500 שנה הגיע לספרד ממקסיקו. למרות שבמקסיקו אוכלים את הפירות ואת הענפים יחדיו, באגן הים התיכון עדיין לא אוכלים את ענפי הצבר בצורתם הטבעית.
סחוג הצבר, מכיל 60% ענפי צבר, במשקל 350 גרם וארוז בצנצנת שיש לשמור אותה במקום יבש ואפל. לסחוג צבר שימושים רבים: מומלץ לתבל אתו תבשילים, ניתן להוסיפו לממרחים וסלטים והוא משמש כתחליף לתבלינים אחרים. ניתן לשלבו בחומוס, בטחינה, למריחה בטוסטים. הסחוג נותן טעמים פיקנטיים למגוון הטעמים והמאכלים באוכל היום יומי שלנו. הוא מוסיף לכל מנה המון ארומה וטעם.
יש לשמור את המוצר במקום אפל ויבש ולאחר הפתיחה יש לשמור במקרר
המוצר כשר בהשגחת הרבנות האזורית גלבוע
מחיר ליחידה 25 ₪ בקנייה מעל 50 ₪ המשלוח חינם את המוצר ניתן להשיג באתר החווה בכתובת: www.ocf.co.il
חוות צברי אורלי, סמוך לדימונה, היא חוות גידול הצבר הגדולה בישראל ובמזרח התיכון.
בחווה נטועים מעל 1,100 דונם של זני פטנט, מפיתוח ישראלי, ב-6 צבעים מרהיבים. לצברי אורלי יש יחידת מחקר ופיתוח המיועדת לתחומי תעשיית המזון.
החווה מגשימה את חזון בן גוריון להפרחת השממה, משתמשת במיליוני קוב של מים מושבים (ממוחזרים ומטוהרים) להשקיית המטע, ומפתחת זנים ייחודיים לפרי.
חוות צברי אורלי סחוג צבר מחיר 25 שקלים צילום שירה רז

לאוהבי הפיקנטי
סלט חדש פיקנטי במיוחד העשוי בעיקר מענפי הצבר
חוות צברי אורלי השוכנת בנגב, חוות צבר אדום הגדולה ביותר במזרח התיכון, המתמחה בגידול זני סברס ייחודיים בקנה מידה עולמי, המוגנים בפטנט, משיקה לקראת הקיץ סדרת מוצרים המיוצרים מפרי וירק הצבר, תחת המותג "צברי אורלי", ביניהם סלט צבר פיקנטי.
חוות צברי אורלי שהוקמה בשנת 1992 מתמחה בשיטת גידול אורגנית, המאפשרת לצרכנים ליהנות מצבר שגודל ללא ריסוסים, ללא חומרי הדברה וכן ללא כימיקלים. כעת משיקה החווה לקיץ סדרת מוצרים הכוללת: ממרחים, קונפיטורות, סחוג, סלטי צבר, ענפי צבר כבושים, אבקת צבר לשימוש בייתי מהצבר האדום.
כל מוצרי הסדרה חדשים עשויים מחלקי הצבר ובמיוחד מענפי הצבר. הטעם של ענף הצבר הוא טעם נייטרלי של ירק עם קצת מלח (הודות לתכונה של צמחי מדבר לאגור מלח). בבוקר הוא קצת חמצמץ, כי את החמצמצות הוא מקבל בחושך, מספרים בעלי חוות צברי אורלי. התרומה התזונתית שלו, היא הדבר הדרמטי בו: הריר, שנמצא גם בפרי, משמש כסיב תזונתי. הענף של הצבר טוב לסלט והוא גם מתבשל נהדר בדומה לשעועית ירוקה או תרד. כשהוא נכנס לנו למערכת העיכול, הוא פועל כספוג שסופח סוכרים, פחמימות וכולסטרול.
הצבר הגיע לראשונה לארץ ישראל לפני כ-300 שנה, הטורקים השתמשו בו עבור גדרות חיות ולפני 500 שנה הגיע לספרד ממקסיקו. למרות שבמקסיקו אוכלים את הפירות ואת הענפים יחדיו, באגן הים התיכון עדיין לא אוכלים את ענפי הצבר בצורתם הטבעית.
סלט צבר פיקנטי, מבוסס על 72% ענפי צבר, במשקל 350 גרם וארוז בצנצנת שיש לשמור אותה במקום יבש ואפל. לסלט צבר פיקנטי שימושים רבים: משתלב היטב בתבשילים במיוחד על הדג, יחד עם עוף ובקר. מעולה למריחה על לחמים, כריכים, בשילוב עם ירקות וטעמים נוספים. מומלץ לערבב עם גבינה, טחינה או מיונז ומקבלים סלט טעים במיוחד.
יש לשמור את המוצר במקום אפל ויבש ולאחר הפתיחה יש לשמור במקרר
המוצר כשר בהשגחת הרבנות האזורית גלבוע
מחיר ליחידה 25 ₪ בקנייה מעל 50 ₪ המשלוח חינם את המוצר ניתן להשיג באתר החווה בכתובת: www.ocf.co.il
חוות צברי אורלי, סמוך לדימונה, היא חוות גידול הצבר הגדולה בישראל ובמזרח התיכון.
בחווה נטועים מעל 1,100 דונם של זני פטנט, מפיתוח ישראלי, ב-6 צבעים מרהיבים. לצברי אורלי יש יחידת מחקר ופיתוח המיועדת לתחומי תעשיית המזון.
החווה מגשימה את חזון בן גוריון להפרחת השממה, משתמשת במיליוני קוב של מים מושבים (ממוחזרים ומטוהרים) להשקיית המטע, ומפתחת זנים ייחודיים לפרי.
חוות צברי אורלי סלט צבר פיקנטי מחיר 25 שקלים צילום שירה רז