שניצל כהלכתו לפי תורת לאה .
אז ככה…
אני לא משתמשת בקמח לקימוח …אנחנו לא אוהבים פשוט…
אני כן משתמשת בפירורי לחם שלי שגרסתי לבד מחלות שנותרו משבת,לחמניות שנותרו יתומות עם שומשום
ואם בא לי אז גם מתבלת כל פעם במשהו אהוב אחר
פירורי לחם נוספים הם פירורים מלחם טרי- כן כן במעבד מזון מפוררים דק ומשתמשים בדיוק כמו ביבשים
משהו שלמדתי בעבר משף אבי שטייניץ הענק. יוצא ציפוי פריך לעילא ואם מוסיפים לפירורים ירק קצוץ אז בכלל יש מעדן…
השניצל שלי תמיד יהיה עבה ולא דקיק ,אנחנו אוהבים להרגיש טעמו של הבשר ולא טעם נייר ,
הוא נטבל בביצים טרופות עם מעט חרדל טוב פעמים עם גרגירים ופעמים דיז'ון חלק ויש עוד טעמים וכולם נפלאים-
עם חזרת או דבש וכולי .
אפשר אפילו להשאיר את השניצלים הפרוסים בשקית ניילון נקיה שתכיל את כולם עם בלילת הביצים המתובלת .
אפשר להוסיף לבלילה תבלינים שאוהבים.
אני לא ממליחה לעולם כי חזות העוף בארץ מוכשרים ומלוחים כבר…
מוציאים מהמקרר חצי שעה קודם שלא יהיו קרים מדי
טובלים בפירורי לחם כאמור למעלה ומיד לשמן רותח.
מזהיבים .














