בואו נדבר קצת על הקישואים –
בריאים, מופחתי קלוריות, מכילים אנטיאוקסידנטים, מפחיתים בצקות, צריכה קבועה מנקה את המפרקים ממלחים ועוד מלא דברים טובים ומועילים.
בקיצור הקישואים ממלבד היותם טעימים, דלים בקלורות הם גם מכילים וויטמינים מסדר וויטמין B, אנטיאוקסידנטים ועוד ועוד.
אז איך ולמה שקשוקת קישואים ?
אני לא חובבת דברים מהצומח בעיקר אם הם לא מבושלים, שזה אומר שפירות אני לא צורכת בכללל ומפצצה על כך עם ירקות. לא, לא סלט ירקות או ירקות שאינם מבושלים או מאודים – רק אלה שעברו תהליך כלשהו. יש גבול לכמה אני מסכימה לאכול בריא 😉
את השקשוקה מתחילים בתבשיל קישואים :
שני בצלים פרוסים
שלוש שיני שום כתושות
כף שמן
תבלינים
כעשר קישואים קטנים פרוסים.
קופסאת עגבניות מרוסקות
תבלינים
ההכנה –
לאדות את הבצל עם השמן אחרי שהבצל שקוף להוסיף השום לוודא שהוא לא נשרף להוסיף את הקישואיםם ולהמשיך לאדו עוד כחמש דקות
לשפוךך את העגבניות וללהוסיף מים עד כדי כיסוי.
לבשל הכל עד שהקישואים מתרככים מעט ! לא להרוג אותם !
מוכן ?
מעולה
להעביר למחבת כמות רצויה ללא שמן. לחמם ולהוסיף את הביצים.
זה כל הסיפור כולו. אני את הביצים מעדיפה כמו שהן נראות בתמונה וכל אחד איך שהוא מעדיף כך השקשוקה תמשיך להתבשל
לי ? זה טעים
בתיאבון












