שניצל עם פרורי קראנץ' בתוספת צ'יפס ופנקו

בחורה עם מחשב נייד

הילדים שלי הפסיקו לאחרונה לאכול שניצלים אותם אני מכינה. החלטתי לשדרג שניצל עם פרורי קראנץ' בתוספת צ'יפס ופנקו – פירורי לחם יפניים של סוגת (אין ילד שלא אוהב צ'יפס).

מצרכים:

חזה עוף (לקחתי 8 חתיכות)

לדפוק עם פטיש עד שיהיה דק יותר

פלפל, מלח

ב-2 צלחות נפרדות מקציפים 2 בייצים ופרורי לחםבתוספת צ'יפס ופנקו – פירורי לחם יפניים של סוגת

תובלים חזה עוף (רזה) אל תוך הבלילה של הביצה ואחר כך בפרורי לחם

מטגנים עד לקבלת צבע זהוב.

חברת "סוגת", מהחברות המובילות בתחום המזון בישראל לא מפסיקה לחדש ולהציע ללקוחותיה מגוון מוצרים רחב בכל תחומי האפייה, הטיגון והבישול. החברה תציע לצרכנים שלל מוצרי פירורי לחם: קראנץ' טבעי, קראנץ' בתוספת שומשום, קראנץ' גריל, קראנץ' בתוספת צ'יפס ופנקו – פירורי לחם יפניים.

 

סדרת פירורי הלחם נותנים למאכלים טעם ייחודי.  הפירורים נאפים מקמח חיטה מובחר ותוספות שונות ללחמים גדולים אשר עוברים לאחר מכן ייבוש מבוקר ולאחריו הם נטחנים לגודל המותאם.

 

הייחודיות של פירורי הקראנץ' היא בקריספיות והאווריריות שלהם, הם פריכים מאד וטעימים.  כל סדרת הפירורים הינה ללא חומרים משמרים.

סדרת פירורי הלחם החדשה תשווק במגוון אריזות אשר חציין שקוף במטרה להראות את המוצר, מרקמו וצבעו.  האריזות ישווקו בגדלים של 200 גרם.  בגב כל אריזה יופיע מתכון המתאים לסוג פירורי הלחם המתאים.

פירורי לחם משמשים כמוצר גלם המעשיר ונותן טעם וגוון להכנת מאכלים ומנות שונות: ציפוי והעשרת פשטידות,  קציצות, מילוי בשרים ועופות, מאפים, ציפוי שניצלים וירקות, סושי ועוד.