4 דפי פילו
חמאה מומסת
קוקוס קלוי או רגיל
5 תפוחים עץ ירוקים קלופים ,חתוכים לקוביות ומקורמלים בסוכר ומעט חמאה
ביצה למריחה מעלה
הכנה:
למרוח כל דף פילו בחמאה מומסת ולפזר מעט קוקוס
לבנות כך 4 עלים.
את התפוחים המקורמלים להניח באחידות ב1/4 דף.
בצק פילו קליל לעבודה ותמיד מצליח


בגדי ים בוטיק
בגדי ים בוטיק
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?