הכל התחיל משתי שקיות תמימות של מוצר חדש שיצא לשוק פירורים לשניצל ללא טיגון וגיסתי קבלה אותן .גיסתי מקסימה אבל היא ובישול נו ויי
באתי לקפה והיא אומרת תראי מה קבלתי וקחי כשתכיני תקראי לי לטעום …
אני מתה על קנטקי פרייד צ'יקן אבל לא מתה על טיגון העוף
גם קלוריות מיותרות וגם בחום הזה למי בא לטגן והפירורים הללו ניצנצו לי …למה רק לשניצל אמרתי לעצמי
אז הפתרון היצירתי שלי זה טורבו הכי חם שיש וחצי שעה של אפיה בו והאפקט כמו של מטוגן …
קנינו שוקי עוף טריות והיידה לעבודה
למצרכים –
14 שוקי עוף טריות ומנוקות
שקית פירורים לשניצל ללא אפיה בכל מרכול
2 ביצים קטנות
כפית פפריקה מעושנת ,חצי כפית גבישי שום (לא אבקה- גבישים)
טריאקי,צ'ילי מתוק חרדל ומי שרוצה מוזמן לתבל כראות עניו
משרים את השוקיים בביצים הטרופות עם התבלינים ל10 דקות
מניחים על נייר אפיה בתבנית ומצפים בפירורים מהשקית
מכניסים לתנור טורבו מחומם מראש על 250 מעלות לכחצי שעה
בודקים שהשחים ומכבים אש
אוכלים חם עם סלט ותפוחי אדמה אפויים או צ'יפס …
הילדים מתים על זה













