שומר צלוי עם טרגון

שומר צלוי – תוספת מושלמת למנה עיקרית או כארוחה בליווי יוגורט קר ומרענן. מנה טעימה מאוד לאוהבי הטעם האניסי של הירק

IMG_1859

למצרכים:

3 שומרים חתוכים עבה (כולל העלעלים הקטנים)

1 בצל פרוס לפרוסות

עלים משלושה ענפי טרגון קצוצים

מלח

פלפל

שמן זית

להכנה:

כל ההכנה נעשית על אש גדולה (בהשגחה כמובן). במחבת עמוקה לחמם 5-6 כפות של שמן זית. להוסיף את הבצל ולטגן עד שישחים מעט. להוסיף את פרוסות השומר ולערבב. לכסות את המחבת ולצלות כ- 15 תוך כדי ערבוב מדי פעם. להוסיף את עלי הטרגון, לערבב ולכבות את הלהבה. מושלם לאוהבי הטעם האניסי…

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

 

לב