סדרת המוצרים לחג תכלול שורה של חידושים קולינריים,
בהם גבינת מסקרפונה, פתיתי גבינה בולגרית ומלית לבלינצ'ס
לראשונה 5 בלוגרים קולינריים יובילו את חוברת המתכונים המסורתית שתכלול גם מתכונים טבעוניים
לאור הצלחת הספיישלים משנה שעברה גם השנה תנובה תציע שמנת מתוקה בטעם שוקולד, קרם פרש, ובלילה להכנת עוגת גבינה
המוצרים החדשים לחג:
- גבינת מסקרפונה 38% שומן – השקת הדגל של תנובה לחג. גבינה עשירה בסגנון איטלקי, המזוהה במטבח הישראלי עם עולם הקינוחים, אך מתאימה גם להכנת מאפים ומנות מלוחות, כמו פשטידות, פסטות ולזניות. יישאר כמוצר קבוע על המדפים, גם לאחר החג. משקל: 250 גרם. כשרות- רבנות.
- פתיתי גבינה בולגרית 24% – מוצר ייעודי למילוי מאפים וכתוספת לסלטים. הגבינה מסוננת מנוזלים ומוכנה לאכילה, וכך מהווה מהווה פתרון נוח, המקצר את שלבי ההכנה. יישאר כמוצר קבוע על המדפים. משקל: 220 גרם. כשרות- ועדת מהדרין.
- מלית מתוקה לבלינצ'ס, 250 גר', כשרות ועדת מהדרין – מלית מוכנה לשימוש, המקצרת את זמן ההכנה, בעלת מרקם מיוחד ונוח לעבודה. המלית מיועדת למילוי בלינצ'ס, אך ניתן להשתמש בה גם למגוון מאפים נוספים, עוגות וקינוחים. מושקת כמהדורה מוגבלת לחג.
לאור הצלחת מוצרי הספיישל בחג השבועות בשנה שעברה, גם השנה יחזרו למדפים:
- בלילה להכנת עוגת גבינה (מהדורת חג) – פתרון קל, מהיר ונוח להכנת עוגות החג המסורתיות, קרות או אפויות, ומבטיח תוצאה של עוגה גבוהה ומרשימה וטעימה במיוחד. שלבי ההכנה פשוטים ומצוינים בפירוט על גבי האריזה. משך ההכנה הוא כרבע שעה עד להכנסה לתנור, ואת העוגה המוכנה ניתן לקשט לפי הטעם האישי. משקל:
- תפוח אדמה חם שיצא מהתנור, כמטבל עם תוספות שונות, לצד עוגת שוקולד/תפוחים חמה ולהסמכת מרקים. טעמו החמצמץ בשילוב מרקמו הקרמי, מספק חוויה קולינרית ייחודית שהופכת את הקרם פרש של תנובה לפופולארי בקרב שפים.
משקל: 200 גרם. כשרות: ועדת מהדרין.
- שמנת עמידה לקצפת מתוקה בטעם שוקולד 32% השמנת בטעם שוקולדי מכילה קקאו אמיתי, לגיוון וחידוש המתכונים האהובים. 250 מ"ל, כשרות ועדת מהדרין. מושקת כמהדורת חג.
לצד החדשנות המוצרית, תנובה מציעה חדשנות גם בגזרת קמפיין החג: לאחר שנים בהן שפים מקצועיים הובילו את מהלכי שבועות של תנובה, החליטה החברה לבחור בחמישה בלוגרים מתחום הקולינריה, אשר יובילו את קמפיין שבועות 2018 ברשתות החברתיות. הבלוגרים הם למעשה צוות הכותבים של מתכוני חוברת שבועות, אשר השנה משנה את פניה. החוברת מחולקת לפרקים, כאשר כל פרק כתב בלוגר אחר. בנוסף, נוכחותם החזקה ברשתות החברתיות השונות ומעגלי ההשפעה שלהם, יהוו פלטפורמה חדשנית להפצת המתכונים והמוצרים החדשים של תנובה בשבועות 2018.
תופץ במהדורה מודפסת ודיגיטלית, כאשר השנה יובילו אותה לראשונה חמישה בלוגרים קולינריים פופולאריים. הבלוגרים מייצגים מגוון סגנונות בישול ואפייה, לרבות מתכונים טבעוניים למי שנמנע ממוצרי חלב, כדי לתת מענה לכל צורך, ושכל צרכן יוכל למצוא מתכונים לחג המתאימים לו. זו הפעם הראשונה שחוברת השבועות של תנובה כוללת גם פרק טבעוני.
הבלוגרים:
- רחלי קרוט, בעלת הבלוג המצליח "קרוטית", שהדגש שלה הוא על בישול בריא.
- יונית צוקרמן, בעלת הבלוג "מלכת המטבח", שמייצגת את הבישול המסורתי של מגוון עדות
- אבינועם ארביב, בעל הבלוג "פירורים, המתמחה בהכנת מנות מתוקות. הוא תזונאי שהמוטו שלו הוא: "לאכול בריא זה לא אומר לוותר על מתוק"
- אולגה טוכשר, בעלת הבלוג "המרכיב הסודי", המתמחה בבישול טבעוני בדגש על קינוחים טבעוניים
- ענבל לביא, בעלת הבלוג "פיית העוגיות", אחד מבלוגרי האפייה הגדולים והוותיקים











