ניחוח צרפתי במלונות "דן"
והפעם, מגיע אלינו ישר מהעיר ארמיטאז' שבצרפת, מותג השוקולדים היוקרתי "וולרונה" אשר יוצע לקהל הרחב במלונות הדלוקס של רשת "דן" הלא הם "המלך דוד, ירושלים, דן אכדיה, דן תל-אביב ודן אילת.
הדבר יעשה במסגרת "שבוע וולרונה" במלונות "דן", אכסניא ראוייה לכל הדעות, אשר יתקיים בין התאריכים 27 ועד 31 בחודש מרץ 2016 .
המלונות יציעו לאורחיהם ולכל דיכפין מיגוון מהמם של מנות קינוח כשרות ואפילו מפתיעות המשלבות בתוכן את השוקולד האיכותי של וולרונה וביניהן עוגת שוקולד דרום אמריקנית, 30 שנה של ג'ואנחה, טיילת האיים הקריביים, רביולי שוקולד ו-"היער השחור" שלי, שמות אקזוטיים למטעמים של שוקולד שאין שני לו.

המנות יוצעו במחיר אחיד של 35 ש"ח.
ראוי שאחשוף כי אני כשלעצמי אוהבת שוקולד בכל אופן וצורה ומרבה בעצמי בהכנת עוגות שוקולד ומיני מאפים, עוגיות, קינוחים ומה לא על טהרת השוקולד המשובח.
אז ברור ששמחתי במיוחד להיות מוזמנת לסדנת קינוחי השוקולד בניצוחו של השף קונדיטור הבכיר של המותג וולרונה, הלא הוא ג'אנלוקה פוסטו אשר התקיימה בדן גורמה, שהוא בי"ס גבוה לבישול וקולינריה.
השף העביר לנו שיעור מאלף של טכניקות ושיטות עבודה בשוקולד לשם יצירת קינוחים נפלאים.
ועל יקל הדבר בעיניכם: לשף פוסטו נסיון והתמקצעות במסעדות מן השורה הראשונה באיטליה והוא אף יועץ בתחום הקונדיטוריה למסעדות נחשבות ומובילות ברחבי העולם. לא רק זאת, אלא ששף פוסטו אף פרסם ספרים רבים במקצועו זה וזכה בפרסים מקצועיים מכובדים בפורומים בינלאומיים ובהם אף הוכתר בשנת 2012 כשף קונדיטור הטוב באיטליה ! ובשנת 2014 אף נטל חלק בתוכנית"מאסטר שף" האיטלקית.
ומשהו על המותג עצמו :
חברת וולרונה נוסדה בשנת 1922 על ידי אלבריק גרונה, שף קונדיטור מענק הרון והסטנדרט הגבוה שהוצב על ידו של איכות וטעם נשמר עד היום הזה. מרכז היצור העיקרי החל בעיר הצרפתית ארמיטאז' וההתמקדות הינה שוקולד יוקרתי הן לצרכנים מקצועיים כגון שפים ומסעדות יוקרה והן לצרכן הפרטי המחפש מוצר בעל איכויות גבוהות ובלתי מתפשרות.
שוקולד "וולרונה" מופץ ב-60 מדינות על פני הגלובוס, וכולם נהנים מקו המוצרים היחודי של החברה הכולל מוצרי קונדיטוריה, פרלינים, קינוחים, ומטעמים נוספים.
בארץ, מיובא המותג על ידי "יקב תישבי" בלעדית.
למה להכביר מלים : זוהי חגיגה אמיתית לאוהבי השוקולד שביניכם באווירה הנעימה והמכובדת של מלונות היוקרה המארחים את האירוע המתוק.
בואו ללקק את האצבעות בשבוע שכולו שוקולד !
ל ה ת ר א ו ת.
עריכה וצילומים לבנה רייזר LEVANA REISER
צילומי מנות – צילום: בנימין אדם















