לימדו אותי לחלום בענק, לימדו אותי לשאוף גבוה, לימדו אותי לא לוותר על החלומות שלי, לימדו אותי לצעוק אותם בלי להתבייש.
אז הנה אני עושה את זה: חברת Google ישראל היקרה החלום שלי קשור אליכם.
שמי עדי והקמתי את העסק הפרטי שלי בתחום הפעלות לילדים "שירי הפעלות" , אני מתמחה בהפקת אירועי ילדים בכל הגילאים.
העבודה שלי היא לבוא ולשמח, לתת ערך להפעלה לילדים ולדאוג להפעלה איכותית, חינוכית ומדליקה שכשהיא תהיה אצלכם אתם פשוט תהיו גאים להגיד: " אנחנו בחרנו בה".
המומחיות שלי בחודשי הקיץ והחופשים היא קייטנות וימי כיף לילדי העובדים, כי אין כמו להביא את החגיגה אליכם למשרד (ועכשיו בכנות, אין כמו להביא את העובדים לימי עבודה מלאים גם באוגוסט).
ואיך אתם קשורים לכל זה Google?
יש לי חלום, חלום גדול להפיק לכם ולילדי העובדים שלכם, קייטנת קיץ מושלמת. קייטנה שתדבר לכל הגילאים, קייטנה שתהיה מגוונת ומעניינת והכי חשוב שאתם תהיו גאים להגיד: "אנחנו בחרנו בה".
אז תגידו, מה דעתכם לתת לי הזדמנות לפגוש את הילדים שלכם? להפיק קייטנה בחופשים לילדי העובדים שלכם וליצור בתוך המשרדים המדליקים שלכם קרנבל ילדים מהמם שבו אתם, העובדים בכלל לא תרגישו שמסתובבים לכם ילדים במשרדי החברה.
צילום: עדי שירי
פרקתי את החלום, הוצאתי את הכל ועכשיו אני זורקת את זה כאן "על הדף",שחור על גבי סלונה.
ולכם ? נותר רק לעזור לי להגיע לשם.
ולמה? כי אני יכולה , כי אני מקצועית ובעלת ניסיון מספיק רחב ועשיר להצליח.
וכי אני יודעת שגם אתם תהיו גאים כש- Google יעמדו מהצד ויגידו: " אנחנו בחרנו בה".
אז, מי עוזר לי להגשים את החלום?
ואם בא לכם קייטנה לילדי העובדים או ימי כיף מדליקים אצלכם במשרד בזמן החופשים, היכנסו לאתר שלי או פשוט הרימו טלפון ואספר לכם על קייטנת החלומות אצלכם בעבודה.
www.adi-shiri.com
052-6409087
עדי שירי













