רולדת מרנג לימון

רולדה מרשימה, ממולאת בקרם לימוני מרענן וטעים נסו ותהנו

רולדתמרנגלימון3

חומרים:

5 חלבונים

225 גר' סוכר

1/2 כפית חומץ יין לבן

1 כפית קורנפלור

1/2 כפית תמצית וניל

1 מיכל שמנת מתוקה

2 כפות לימון

2 כפות גרד לימון

הכנה:

לחמם תנור ל 190 מעלות

את החלבונים להקציף , תוך הוספת הסוכר. להוסיף את החומץ, קורנפלור ווניל.

לצקת לתבנית ( על גבי נייר אפייה) ולאפות 17-18 דק'- לקרר

רולדתמרנגלימון1

להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף את מיץ הלימון וגרדת הלימון.

את החלבונים האפויים (מרנג) להפוך על נייר אפייה ומקלפים את הנייר הישן.

מורחים את קרם הלימון באופן שווה.

מגלגלים ומכניסים למקרר.

רולדתמרנגלימון2

תיהנו.