קציצות ברוטב עגבניות

סיר מלכד, כזה שתופס את כל בני הבית סביב השולחן עם חלה חמה וטעימה

בחורה עם מחשב נייד

>> מתוך הבלוג של מיכל בן משה, "רגעים קטנים"

מצרכים לקציצות:

חצי קילו בשר בקר טחון (בלי הרבה שומן)

1 ביצה

2 כפות פירורי לחם

פטרוזיליה קצוצה

1 בצל קצוץ דק דק

כף פפריקה מתוקה

פלפל שחור גרוס

מלח

מצרכים לרוטב עגבניות:

200 גרם רסק עגבניות

2 שיני שום כתושות

פלפל שחור

1 כוס מים

מלח

כף שמן זית

1 שקית אפונה קפואה מופשרת כחצי שעה

3 גזרים קלופים חתוכים לעיגולים

אופן ההכנה:

בסיר עגול שטוח מבשלים את רוטב העגבניות עם התבלינים השום והשמן.

בינתיים מערבבים את תערובת הקציצות ויוצרים כדורים קטנים

מוסיפים לרוטב את שקית האפונה ומתחילים להוסיף את הקציצות, מסדרים את עיגולי הגזר בין הקציצות.

מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות

בוצעים חלה ומגישים לצידה

מיכל בן משה
מכורה לקפה ומפנקת את כולם במאפה. "רגעים קטנים"- בלוג למתכונים פשוטים ולא מורכבים.בלי מניירות וגינונים! פשוט אוכל וקצת מרגעים בחיים