קישואים מוקפצים בשום ויוגורט

בחורה עם מחשב נייד

קישואים ויוגורט

לפעמים הגורל נותן לנו להתנסות בכל מיני דברים

מאחר ויש לי אופי של לעשות לימונדה מלימון אז בשל כך שלא יכולתי להיות במקומות חמים יצאו לי

מטעמים קרים שמתאימים לימים החמים כארוחת ערב או בוקר שבת בלי למות מחום הכיריים או התנור

אחד מהם הוא הקישואים הללו שאני מתה על טעמם העדין והמרענן עם היוגורט

צריך בשבילם כך-

5-6 קישואים בינוניים

2 שיני שום כתושות או חצי כפית גבישי שום

פלפל שחור ממטחנה

כף גדושה שמיר קצוץ

מעט שמן לטיגון

מעט כורכום לצבע

מח לפי טעם

חצי כפית סוכר חום

כף טריאקי של אוסם בלבד – בגלל הטעם

חותכים את הקישואים לקוביות

מקפיצים את הקוביות במחבת עם מעט שמן

כשמתחיל להשחים לנו מוסיפים את השום בוחשים היטב מוסיפים את השמיר והתיבול

בוחשים בזהירות

הקישואים לא אמורים להתפרק

מגישים פושר או קר עם יוגורט מעל ואפשר גם שמנת חמוצה

מתענגים ומאושרים על קלות ההכנה והטעם

להגשה יפה אני ממלאה מיכל ריק של גבינה לבנה חצי קילוגרם מקררת

הופכת לצלחת ומקשטת .

תתענגו.

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.