חומרים:
4 קישואים קלופים ומגוררים בעזרת פומפייה גסה.
1 גזר מגורר
1/2 כוס קמח תירס
1/4 כפית כמון
1/4 כפית פפריקה
2 שיני שום קצוצים
1 כף חרדל
1/4 כפית צ'ילי חריף
1/4 כפית פלפל שחור עם לימון
1 כף שמן זית – למחבת
1 מיכל יוגורט
מלח
הכנה:
קישואים וגזר בקערה + כל התבלינים.
לחמם מחבת כבד עם 1 כף שמן זית לא צריך יותר ולצרוב את העיסה , מידי פעם להפוך.
לטעום ולתבל אם צריך.
הגשה:
בקערה אישית + 2 כפות יוגורט ומעלה פלפל לימון.













