קיש תרד וגבינות

המתכון הזה לקוח (עם תיקונים קלים) מהספר של אברמסון, ללא סוכר ללא גלוטן.
לא זוכרת כיצד הגיע אלי הספר המשובח הזה.
המון מתכונים טעים וקלי הכנה.

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

לבצק:

1 כוס קמח תירס

50 גרם חמאה רכב

1 ביצה

1/2 כפית מים (לביצה )

1/2 כוס בצל ירוק קצוץ

1 שן שום קצוצה

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור.

מלית:

1 חבילת טרד טרי שטוף ללא גבעולים

1 בצל גדול פרוס דק

1/4 כוס עגבניות מיובשות ,קצוצות

2 כוסות תערובת גבינות ( מוצרלה,צפתית)

4 ביצים

1 כוס חלב

1/4 כפית אגוז מוסקט-טחון

1 כף חרדל דיז'ון

פלפל שחור גרוס גס

הכנה:

לערבב בקערה את חומרי הבצק ולשטח בעזרת כרית כף יד בתבנית משומנת.

לאפות 10-15 דק בחום של 185 מעלות.

להניח את עלי התרד והבצל.

בקערה לערבב את החלב, ביצים, חרדל וגבינות ולצקת מעל התרד והבצל.פשטידת תרד וגבינות

לאפות 55-60 דקות.

טעים טעים