חומרים:
לבצק:
1 כוס קמח תירס
50 גרם חמאה רכב
1 ביצה
1/2 כפית מים (לביצה )
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
1 שן שום קצוצה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור.
מלית:
1 חבילת טרד טרי שטוף ללא גבעולים
1 בצל גדול פרוס דק
1/4 כוס עגבניות מיובשות ,קצוצות
2 כוסות תערובת גבינות ( מוצרלה,צפתית)
4 ביצים
1 כוס חלב
1/4 כפית אגוז מוסקט-טחון
1 כף חרדל דיז'ון
פלפל שחור גרוס גס
הכנה:
לערבב בקערה את חומרי הבצק ולשטח בעזרת כרית כף יד בתבנית משומנת.
לאפות 10-15 דק בחום של 185 מעלות.
להניח את עלי התרד והבצל.
בקערה לערבב את החלב, ביצים, חרדל וגבינות ולצקת מעל התרד והבצל.
לאפות 55-60 דקות.
טעים טעים











