איך אתם רוצים את זה???
פרוס דק דק או קצוץ???
אוהבים את זה על בטטה או על תפוח-אדמה בטעם מדורה, או קר ואולי גם חם בכריך???
בר/ מעדניית צ'ופ צ'ופ ממוקמת בהוד השרון, בסימטה בין שתי בניינים , על כביש ראשי סואן ובמרכז של חנויות. ניתן לחנות ובחינם ברחבת הכורכר שממול המסעדה מעבר לכביש (ליד תחנת דלק).
גילוי נאות: הייתי אורחת במקום.
מור בק, הבעלים של המקום, נכנס לעולם עישון הבשרים כבר בנעוריו בניגריה, כאשר נסע עם משפחתו בשליחות.
צ'ופ צ'ופ – באנגלית- לחתוך, ובניגרית – לאכול.
בק מגיש בשרים כשהוא מכין להם מרינדות, ואת העישון מבצעים עבורו במפעל חיצוני בלי תוספים. המטרה של מור היא להעניק חווייה של בשר עם ניחוח של גריל מעושן, עם תיבול מינימלי, מלח, פלפל שחור ושמן זית.
בתהליך עישון בשר, יש עישון קר שהוא מאוד לא בריא ועישון חם שמשאיר את נתחי הבשר יותר עסיסי ובטעם של מעושן.
בצ'ופ צ'ופ, צורה אחרת ושונה של אכילת בשר איכותי. ניתן לאכול את הבשר כשהוא פרוס דק דק במספר אפשרויות: קר, שאפשר לקחת הבייתה, מוקפץ על הפלצ'ה בהגשה בצלחת על מצע של בטטה או תפוח-אדמה בטעם מדורה עם מלח גס, או בכריך ג'בטה או בלחמניות פרנה. ואם אתם ממהרים ורוצים לאכול בבית, ניתן לעשות כאן טייק אווי מהיר במיוחד.
מחוץ לבר/מעדנייה ניתן לאכול על 3 שולחנות וכסאות גבוהים, ובפנים, דלפק ארוך עם כסאות בר ועוד מספר קטן של שולחנות .בפינה מקרר קטן עם משקאות קרים, וויטרינה קטנה עם נתחי בשר מעושנים ומגרים.
סוגי הבשרים המעושנים שניתן למצוא במעדנייה: אסדו, אנטריקוט, חזה בקר, סינטה, חזה הודו וחזה אווז.
הבשר שנחתך דק דק, מוקפץ על פלצ'ה עם הרבה רצועות בצל, ציר בקר ויין אדום ומוגש על מצא של תפוח-אדמה או בטטה בטעם מדורה עם מלח גס ורטבים בטעמים כמו: צ'ימיצ'ורי עוקצני, מיונז, מיונז וואסאבי , שום בלסמי מצומצם, חרדל דיז'ון רוטב לימון כבוש פיקנטי טעים במיוחד ועוד.
את הכריכים מכינים עם: חסה, עגבנייה, סלט קולסאו, פלפלים קלויים, מלפפון כבוש במלח וחמוצים רומניים בטעם של בית.
משקל הפרוסות או נתחי הבשר נמכרים במשקל, כך שכל אחד יכול להרכיב את המנה שלו מהנתחים שהוא אוהב ובגודל המנה שהוא רוצה.
אז מה טעמתי אצל מור בק?
כל המנות שטעמנו הוגשו לנו עם חמוצי הבית בטעם רומני
סינטה – דלת שומן ועסיסית – מעושנת כשעתיים – מתובלת במלח גס, פלפל שחור גרוס, שום ושמן זית
אסדו – נתחי צלעות ללא עצם – מעושן כשש שעות – מתובל במלח גס ופלפל שחור גרוס
CHP MIX – מיקס מושלם של אסדו, חזה בקר, חזה הודו מוקפצים על הפלצ'ה עם בצל חרוך וציר בקר עם יין אדום מוגש על מצע תפוח אדמה בטעם מדורה
אנטריקוט – בשר ארגנטינאי מיושן – מעושן כרבע שעות – מתובל במלח גס, פלפל שחור גרוס, שום ושמן זית מוגש על מצע בטטה בטעם מדורה
חזה אווז – מנת הכתר של המקום – מיקס של סוגי נתחים עם חזה אווז, מושרה בדבש ושום, פפריקה מתוקה, רוזמרין ופלפל שחור גרוס מוגש על בטטה חצוייה בטעם מדורה
למור יש גם עמדה בשוק האוכל בדיזנגוף סנטר בימי חמישי ושישי וגם שירותי קייטרינג.
על 3 דברים צ'ופ צ'ופ עומד: בשר משובח (100% טבעי), מחיר הוגן והגשה מהירה… אז למי אתם מחכים…
כתובת המעדנייה:
מעדניית צ'ופ צ'ופ (כשרה)
דרך רמתיים 69, הוד השרון
טלפון: 09-7404625
פתוח כל יום מהשעה 11:00 ועד חצות
ביום שישי פתוח עד השעה 16:00
במוצאי שבת – סגור
#צ'ופצ'ופ #בשרמעושן #הודהשרון
כתבה, ערכה וצילמה: נדיה היבא






















