50 גר' חמאה,
1 בצל חצוי ופרוס
1 כרובית (קפואה) מופשרת
חופן עלי עירית
3 ביצים
150 גרם גבינת פטה
1 מיכל של יוגורט
1 כוס קמח ללא גלוטן
1/2 כפית סודה לשתייה
פלפל שחור גרוס גס טרי
חופן שמיר קצוץ
חופן שומשום
הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
מחממים מחבת מוסיפים את החמאה ואחר את הבצל,עירית ומאדים 10 דקות.
בקערה טורפים את הביצים ,גבינת פטה והיוגורט.
מוסיפים את הקמח וסודה לשתייה מתבלים ומוסיפים את פלחי הכרובית- אפשר לחתוך בסכין את פרחי הכרובית.
את הבלילה מעבירים לתבנית 24 משומנת קלות.
מפזרים מעלה שומשום או בצל יבש.
אופים 45 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה.












