קיבלתי את המתכון הזה מחברה ב – whatsApp, המתכון של חלי ממן והחלטתי לעשות אותו.
כמה בכיתי בקילוף ובחיתוך הבצל…. 
המתכון הוא מתכון רזה ואם לא מחשיבים את הזמן של קילוף, חיתוך וטיגון הבצל, המתכון הוא גם קל מאד.
את השינויים שלי סימנתי בכחול.
חומרים:
4 בצים גדולים חתוכים לטבעות דקות
1 כף שמן זית – השתמשתי בשמן קנולה
2 כפות קמח
3 ביצים
גביע גבינת סקי 3% – השתמשתי בקוטג' 5%
קורט אגוז מוסקט
מלח
פלפל לבן
עירית קצוצה
אופן ההכנה :
מאדים את הבצלים בכף השמן עד שיתרככו וישחימו.
![]()
מערבבים את הבצלים המטוגנים עם שאר החומרים.
![]()
משמנים תבנית אפייה עם תרסיס שמן ומעבירים את התערובת.
![]()
אופים בחום בינוני (180 מעלות) עד שהפשטידה יציבה וזהובה.
![]()
חותכים, אוכלים ונהנים.
![]()
בתיאבון
שלכם
איבי
www.evy.co.il











