4 קישואים נקיים – לא קלופים חצויים ומרוקנים מתוכן.
סלסלה של פרחי קישואים
למילוי:
1 קופסת קוטג'
1 קופסת נפוליאון 16% שומן
1 כף רוטב פסטו
50 גרם גבינת פיקורינו מגורדת
לטבילה:
2 ביצים
פירורי לחם
לפיזור מעל:
50 גרם גבינת פיקורינו מגורדת
אגוזי מלך
להכנה:
1. לערבב את כל חומרי המילוי. לשים את המילוי בתוך שק זילוף
2. למלא את סירות הקישואים ופרחי הקישואים במלית הגבינות.
3. לקשקש ביצה בקערה ולשים פירורי לחם בצלחת. לטבול את הפרחים והקישואים בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם. להניח בצורה מסודרת בתבנית משומנת.
4. לפזר מעל הכל גבינת פיקורינו ואגוזי מלך.
5. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!
















