
בצעירותי אוכל סיני היה טרנד מטורף וזכורתני דייט נלהב עם חבר במסעדה הסינית האדומה ששם עצמתי עניים והטעמים נחרטו במוחי .
מאז אני מכורה לטעמים האסייתיים ונוהגת לבשל עמם גם בבית .
לכן נלהבתי מהודעה על מסעדה חדשה או מחודשת בטעמים הללו.טעמי אסיה.
למסעדת פקין היפיפיה הוזמנתי עם קבוצת בלוגרים להשקת תפריט חדש .
המסעדה שנמצאת בצהלה שוכנת במבנה מיוחד .
בכניסה יורדים לשתי מרפסות שאחת מהן סגורה ואינטימית יותר והשניה פתוחה חיצונית .
התקבלנו על ידי מנהלת המסעדה אופיר שהחלה כמלצרית והיום מנהלת אותה והבעלים שלה לי בהמון תשומת לב ואהבה ואחרי הסבר קצר הוחלט על טעימות מהתפריט.
טעימות אמרנו?
המנות לא הפסיקו לזרום אחת יותר טעימה מהאחרת.
המלצריות הנפלאות עם תודעת שירות כזו, שקשה למצוא היום ביקרו את שולחננו לבדוק שהכל תקין ושכל המזון או המשקאות הגיעו .
לאט ובבטחה משקאות זרמו לשולחן .
הקוקטיילים הטעימים חיממו את האוירה הממילא נעימה וההנאה מהארוחה ניכרה בחברי
קבלתי קוקטייל לי'יצי מטריף ובן זוגי קבל את קוקטייל הבית והתלהב ממנו .הוא היה מריר מעט והכיל גם ג'ין .

חברי דגמו גם קוקטייל תה יסמין ריחני וטעים בכלי מהמם כעין קומקום מיוחד שהכיל גם ענפי עשב לימון .

אחד מחברי דגם סאקה חמה והלהב מאוד.

עם המשקאות זרמו מנות ראשונות .
כדורי בטטה מתקתקים מטוגנים שהוגשו עם רוטב מחלב קוקוס והיו טעימים להפליא .

הוגשו צלחות חמוצים מתוקים חריפים וקערות עם סלט פפאיה ירוקה ,גזר,עגבניות ,כוסברה ,בוטנים וחמצמצות מרוטב טעים.


חזרתי אחורנית בזמן עם אגרולים פציחים וטעימים .כבר מזכרונות ילדות אהבתי אותם .


הגיעו סושי משני סוגים ושניהם מחומרים הכי משובחים שניתן .
הרול הראשון מטונה משובחת היה נא בפנים והיו בו בטטה,אספרגוס,סלמון צרוב ומלפפון ומעל פוזרו אטריות בטטה פריכות וגרר צקצוקי שפתיים.
ה
הסוג השני להפתעתי הגיע כמשולשים מופלאים ומטוגנים שבתוך המשולש גבינה שנמסה והטעם היה עילאי .
הוא הכיל גם סלמון ,אבוקדו,טריאקי ושומשום .
בפינות היו וסאבי וג'ינגר כבוש והוגשו בצד רטבים ללוות את המנות הטעימות הללו .




מנה נוספת של עוף פריך שטוגן בגלימה ותובל אחר כך בתוספת ירקות וקצרה הצלחה .
אחת מהמנות האהובות עלי .

מנת ראמן עוף טעימה להפליא שהגיעה והכילה אטריות ראמן,עוף,ביצה קשה כראוי ועוד תיבול ורכיבים אופייניים נטרפה עד תום.מנה נוספת של ראמן כללה רכיבים נוספים כמו מנגולד ואפונים.


קערת מרק חמוץ חריף סמיך ומהביל הגיע מיד אחריו וטעמיו היו מודגשים וטעימים.


פאד תאי מתובל הגיע אחריו והיה לי טעים להפליא.

קערת רצועות עוף ובצל מתובלים היטב הוגשה חמה .
את קערת תבשיל החצילים והבקר את
את קערת החצילים והבקר המוקפצים והמתובלים ניקינו עד תום -מנה מומלצת ביותר .

הוגשה גם מנת קארי עוף חריף שחלק מחברי אהבו מאוד

לקינוחים המופלאים הגענו בבטן מלאה וכולם עד אחד מומלצים רק תבחרו.
קרם ברולה,עוגת שוקולד מיוחדת במינה עם ציפוי פציח של אגוזים ושוקולד,עוגת מוס פספלורה ולימון ועוגת ביסקויטים כמו בילדות .
גולת הכותרת מנת תאי לוטי מנת בצק עלים פריך ממולאה בננה מתובלת ומוגשת עם גלידה.

פחזניות ממולאות קרם עם גלידה ורוטב שוקולד

אל תגידו שלא אמרתי לכם.
מקום של טעם וכיף במחירים שפויים שרות נדיר ומלא תשומת לב .
שמו לב -המסעדה אינה כשרה ופתוחה גם בשבת .
ישנן מנות עסקיות בימים א-ה בין השעות 12:00-16:30,
מנות ללא גלוטן ומנות ילדים .
המסעדה פתוחה מ-11.30 בבוקר ועד 23.00 בלילה עם הפסקה בת חצי שעה בין 16.30-17.00 בה המסעדה סגורה לקהל.
מסעדת פקין
משה סנה 54
צהלה
טלפון- 03-6490737
ותגידו ששלחתי אתכם .
צילומים – אנוכי
ותודה גם לריקי ברוך על תצלומי ידי .
ולהדר אוקנין על תצלומים נוספים ויפים












