פסטיבל איטליה במלון שרתון תל אביב
מה לא נאמר, נכתב, דובר על המטבח האיטלקי המעולה ורב המוניטין, נראה שהכל כבר מוצה.
תמיד אני שמחה לחזור ולהתרשם ממטעמי המטבח המופלא הזה ואיזו הזדמנות נפלה בחלקי להיות מוזמנת לפסטיבל הקולינארי האיטלקי שנפתח במלון "שרתון" בתל-אביב וימשך, לשימחתכם, כל השבוע הקרוב שהחל אך אתמול, ב- 6 ביוני ועד .

בארוע הפתיחה אליו הוזמנתי עם עמיתי, במעמד שגריר איטליה בישראל, מר פראנצ'סקו מריה טאלו – FRANCESCO MARIA TALO, הוגשה ארוחה בתפריט יחודי, פרי יצירתו של השף, מקס מריולה – CAEF MAX MARIOLA שלו זו ההופעה הראשונה בארץ.
חומרי גלם ומוצרים איטלקיים מקוריים אך כשרים ללא חשש.
ועם תרצו להנות ממטעמיו, הרי שהוא עצמו יבשל במסעדת הדגל של המלון, "אוליב לייף", עד ל- 9 ליוני אף שתפריטיו המעולים יוגשו במקום עד סוף החודש.
במסגרת הפסטיבל יתקימו סדנאות בישול (בעלות 150 ₪ ) ב-7 וב- 20 ליוני בניצוחם של השפים מקס מריולה ו-מיקולה בוזטו ואילו בין התאריכים 13 עד 16 ליוני תוכלו לבקר ולרכוש ממיטב מוצרי המזון האיטלקיים בשוק אוכל איטלקי אקסקלוסיבי שייערך בלובי של המלון ויציע מוצרים וחומרי גלם איטלקיים אוטנטיים ובהם יינות, גבינות, פסטה, גלידה, שמן זית ועוד ועוד.
שורו וראו בעיניכם את המנות שהוגשו לנו בשיא תפארתן, הריח והטעם בהתאם.
גם הטיפה המרה לא תחסר לכם בביקורכם במקום : על מרפסת המסעדה, מול הפנורמה הרוגעת של הים, יוצע לכם אפריטיבו איטלקי הכולל בר קוקטיילים ולצדם מנות איטלקיות קטנות.
אז אם אתם אוהבים מנות אנינות טעם, ניחוחות של מטבח מעולה כאשר הכל עטוף באווירה המארחת והמזמינה של המלון היוקרתי ומסעדת הדגל שלו, הפסטיבל הקולינארי האיטלקי הוא המקום בו תבקרו בשבוע זה.
ממליצה תבקרו בשבוע זה.
















