פסטה עם תרד טורקי, גבינות וצנובר קלוי

מנה נפלאה של פסטה עם תרד טורקי, גבינות וצנוברים קלויים, מכינים ומיד מגישים!

DSC_0394למצרכים:

1 חבילת פסטה (מבושלת לפי הוראות יצרן)

1 חב' תרד טורקי (אפשר גם תרד רגיל) שטוף היטב מבוץ וללא הגבעולים

1 בצל קצוץ לקוביות

מיץ מחצי לימון

50 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות (אפשר יותר)

4 כפות גבינת פרמזן מגורדת

4 כפות גבינת פיקורינו מגורדת (אפשר להחליף בקשקבל למי שאין)

מלח, לפי הטעם (לא לשכוח שהגבינות מלוחות)

3 כפות צנוברים

להכנה:

1. לחמם היטב מחבת. להוסיף 2 כפות שמן זית ואת התרד (לא צריך לייבש אותו) לטגן עד שהתרד יתרכך. להוציא אותו לקערה בצד.

DSC_0393

2. להוסיף למחבת 2 כפות שמן זית (אם יש נוזלים מהתרד לשפוך אותם לפני הוספת השמן) ולחמם אותו. להוסיף את הבצל ולטגן עד שקיפות. להוסיף את התרד, לטגן יחד 2-3 דקות. להוסיף את הלימון והמלח (לא לשכוח שמוסיפים גבינה מלוחה) ולבשל יחד תוך כדי ערבוב עוד 2 דקות. לכבות את הגז.

3. לשים את הצנוברים במחבת יבשה ולטגן אותם תוך כדי ערבוב (לא צריך להוסיף שמן) עד שישחימו – להיזהר שלא יישרפו.

4. להכין צלחת הגשה, לשים בתוכה את הפסטה, מעל לשים את התרד, גבינות והצנוברים. כל כך טעים….. 🙂

*** אם אין תרד טורקי ניתן להשתמש בתרד רגיל רק להוסיף לבישול עוד 3 דקות.

DSC_0397

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב