פסטה בטעם איטלקי

כלום עבודה ויש לכם את איטליה בצלחת! פסטה נהדרת ומהירת הכנה בטעמים וניחוחות משגעים ורעננים

2014-06-10 20.17.53למצרכים:

1/2 סלסלת עגבניות שרי (חצי קופסת פלסטיק בינונית) חתוכות לשתיים

4 שיני שום גדולות פרוסות

עלים מ-2 ענפים של בזיליקום

10 זיתי קלמאטה פרוסים (לגלען)

4 כפות שמן זית

פרמזן – לפיזור מעל

חבילה של פסטה (אני אוהבת פטוצ'יני)

להכנה:

1. לבשל את הפסטה לפי הוראות ההכנה. לתזמן כך שהפסטה תצא ישירות לרוטב שיהיה מוכן.

2014-06-10 19.54.32

2. במחבת גדולה לשים את השמן זית ולחמם היטב (עד שיתחיל מעט לעשן). להוסיף את השום הפרוס ולטגן מעט. להוסיף את העגבניות שרי ולטגן יחד תוך כדי בחישה 10 דקות. אם אין נוזלים במחבת לקחת מהמים של הפסטה המבושלת כמות של מצקת אחת ולהעביר למחבת.

2014-06-10 19.57.23

3. להוסיף את הזיתים ולבשל עוד 2-3 דקות.. להוסיף את עלי הבזיליקום (שלמים או קרועים ביד) ולערבב.

2014-06-10 20.04.19

4. לבשל יחד עוד 2-3 דקות. להעביר את הפסטה המוכנה לתוך המחבת ולערבב הכל יחד כך שהרוטב יצפה היטב את הפסטה.

2014-06-10 20.09.49

5. להעביר לצלחת הגשה ולגרד מעל פרמזן. מי שלא יאהב וילקק את השאריות מהצלחת שיקום!!!

2014-06-10 20.18.46

אהבתם את המתכון? תעשו לייק 🙂 אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב