מנה מרעננת של תפוחים עם נוזל מתקתק וטעים במיוחד, ממש כמו ליפתן טרי שעושים ברגע, מחכים כמה שעות ומתענגים על כל כפית..
למצרכים:
3 תפוחים מגורדים על פומפיה גסה
מיץ מ-1 לימון
מים לפי הצורך
סוכר לפי הטעם (אני שמתי לכמות זו 3 כפות אבל ניתן להתאים לפי טעם אישי)
1 מקל קינמון או 3 טיפות מי זאהר/נרולי (פריחת הדרים/שושנים)
להכנה:
1. להמיס את הסוכר במים (אני שמתי חצי כוס מים רותחים, המסתי את הסוכר והוספתי מים קרים).
2. להוסיף את הלימון ומקל הקינמון ולערבב.
3. להוסיף את התפוחים המגורדים (לגרד רק אחרי שהכנו את הנוזל כדי שהתפוחים לא ישחירו).
4. לכסות במים קרים 4 ס"מ מעל התפוחים (הם עוד סופחים מים) ולערבב.
5. לשים בקרור למספר שעות ולאכול – מעדן!
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!












