חומרים:
3 כוסות קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כף סוכר
1 כפית מלח
כוס מים חמימים.
הכנה:
בקערה קטנה- 1/4 כוס מים חמימים שמרים וסוכר. יש להמתין 10 דק' לתסיסת השמרים.
במערבל: קמח + מלח + שמרים תוססים + 3/4 כוס מים פושרים.
ללוש 10 דק', מתקבל בצק רק ונעים, להניח בצד להתפחה – הכפלת הגודל .
לחמם תנור ל 190 מעלות,
יוצרים כדורים ומשטחים כל כדור בעזרת מערוך לגודל הרצוי ומניחים בתבנית עם נייר אפייה .
מורחים מעלה שמן זית ומעטרים בזעתר ,פלפל שחור קיצקצ מה שבא לכם.
לתנור ל 6-7 דקות או עד שה"כיס" תופח
מתכון מקורי- השף הלבן












