לחובבי בשר כמוני, הידיעה על בר שיפודים מודרני חדש בנמל תל אביב "פיתה מונטנה", הציתה את דמיוני, מה גם שהשמות מאחורי המיזם הזה, הינם מקבוצת "דוד ויוסף" הידועים, אשר שמם הולך לפניהם בסצינת הקולינריה התל אביבית.
הסניף ראשון של ״פיתה מונטנה״ נפתח בלוקיישן הנוסטלגי והאייקוני, בו שכנה בשנות ה-70 גלידת מונטנה המפורסמת, מיד בכניסה לנמל תל אביב, בהמשך רחוב דיזנגוף.
קבוצת ״דוד ויוסף״ בבעלות יוסף שיטרית ודוד אלמקיאס, משלבת כוחות עם קצב הבוטיק אודי גינדי, שהחל דרכו בעסקי הבשר לפני שנים רבות, במפעל הבשר המשפחתי שלו. ב-1992 החליט לפרוש ולצאת לדרך עצמאית, ומאז ועד היום מספק אודי גינדי בשר למסעדות העילית, לבתי המלון המובילים וללקוחות פרטיים וחובבי קולינריה.
בר השיפודים נמצא במבנה לבן ומבריק בנקיונו, כשעל התפעול מנצח תומר המנהל ביעילות מדהימה, ולא משנה כמה אנשים מחכים לקבל את הזמנתם – הכל זורם.
הרעיון הבסיסי הוא להזמין מתוך התפריט העשיר מנה בפיתה, אותה אפשר לאכול במקום, בישיבה ליד אחד מהשולחנות המפוזרים ברחבה, או פשוט לקחת ולאכול על הדרך, במהלך טיול באזור הנמל.
תומר – מנהל פיתה מונטנה
אנחנו החלטנו לשבת, ולהזמין מנות מהתפריט, לא בהכרח בפיתה. קיבלנו מגש עץ ענק שהגיע מלא בכל טוב הארץ, ואל הצלחות שבקשנו, התחלנו להעביר טעימות מהמגש המרכזי.
בתפריט הכשר של ״פיתה מונטנה״ נמצאים שיפודי בשר מחלקים מובחרים, כמו נתח קצבים, אנטריקוט, דנבר קאט, שקדי עגל, כבד אווז, שיפודי עוף לחלקיו השונים, קבב עיראקי שהינו מתכון בן כמה דורות, נקניקיות מרגז וכמובן גם מעורב צמחוני הכולל כרוב, שעועית ירוקה ופטריות מקפצים על הפלנצ'ה, לצד פיתות ייחודיות מעולות בטעמם ולחם פרנה ייחודי.
זו היתה אחת הארוחות הטובות ביותר שאכלנו לאחרונה, ואין ספק ש"דוד ויוסף" בעלי ניסיון קולינרי רב שנים, מצליחים לשמור על רמת מוצר גבוהה ביותר, ללא התפשרות בחומרי הגלם, ללא התפשרות בטעם, ועם התחשבות בכל הפרטים הקטנים שהופכים את הארוחה לחגיגה.
״פיתה מונטנה״ מציעה גם מגוון של אלכוהול במחירים זולים, בירה קורונה וקוקטיילים מגוונים.
מחירים לדוגמא בתפריט ״פיתה מונטנה״:
קבב הקצב – 39 ש״ח לפיתה / 44 ש״ח לפרנה (לחם מרוקאי מסורתי)
שרשרת מרגז לוהטת – 39 / 44 ש"ח
פרגית עולמית – 39 / 44 ש"ח
״פיתה מונטנה״ הינה כשרה בהשגחת רבנות ת״א.
10% הנחה ללובשי מדים – שוטרים וחיילים.
כתובת פיתה מונטנה : התערוכה 7 נמל תל אביב
שעות פתיחה: א׳ – ה׳ בשעות 11:30 עד 02:00 וימי חמישי עד 03:30.
ימי ו׳ – 11:30 ועד כשעה לפני כניסת שבת.
שבת – שעה לאחר יציאת שבת ועד 02:00.
טלפון: 03-7980757
יוסף שיטרית ודוד אלמקיאס בעלי קבוצת "דוד ויוסף"
לאחר ההצלחה הגדולה עם "פיתה מונטנה", קבוצת "דוד ויוסף" פותחים בקרוב ב"אינשטיין בולווארד" – רחוב אינשטיין רמת אביב קרוב לים, מתחם אוכל חדש וייחודי, המשלב בית מאפה המבוסס על טאבון, לצידו מסעדת בשרים כשרה.
במאפייה יהיה ניתן למצוא החל מבורקסים, קרואסונים ולחמים, ועד למאפי טאבון ייחודיים, סלטים וכריכים. בשעות הבוקר תוגש ארוחת בוקר אטרקטיבית לצד קפה איטלקי מעולה.
במסעדת הבשרים יוצב גריל פחמים אותנטי, ועליו יוכנו מגוון בשרים על שיפודים, סטייקים, לצד מנות ראשונות ויין טוב. לילדים ולצעירים, יפתחו השפים אשנב לרחוב, אשר יציע פיתות מלאות בכל טוב, וזאת עד השעות הקטנות של הלילה.


















