מכירים את זה שבדיוק סיימתם ארוחה כבדה ומלאה ואז מגיעות לשולחן עוגות הקצפת, הפיצוחים והגלידות?
זה נהדר וטעים אבל לפעמים מתחשק משהו קליל יותר. כאן נכנס לתפקיד סלט הפירות.
מה הבעיה? לא כולם אוהבים את כל הפירות.
למה לא להגיש קערת פירות שלמים לשולחן? לא תמיד נראה מספיק אטרקטיבי וגם יש כאלה שבא להם רק "ביס" ולא פרי שלם.
אז, או אז, נכנס לתפקיד סלט הפירות. לא המצאה שלי, רק הביצוע הנוכחי הזה שלי. לא לוקחת עליו זכויות יוצרים 🙂
1. לוקחים פרי שיודע "להכיל". אבטיח, מלון, וכו'
2. מרוקנים אותו מתוכנו ע"י הכנת כדורים (יש מכשיר מיועד לכך. גם כף גלידה עושה את העבודה).
3. מוציאים את הליבה של תפוח ואגס ופורסים אותם לעיגולים.
4. פורסים לימון לעיגולים, כולל הקליפה. ללא הגרעינים.
5. פורסים תותים, בננות וכל פרי אחר שתרצו.
6. אפשר להוסיף גם אגוזים ופירות יבשים.
7. מזליפים מעט לימון על הפירות, שלא ישחירו.
8. עוטפים בניילון נצמד.
9. ועכשיו לחלק הקשה – להחליט האם להגיש מיד, לשים במקרר או במקפיא.
בתיאבון













