פיצה על בסיס תחתית מכרובית

את הבסיס למתכון ראיתי בפייס בוק, לא זוכרת מי העלתה את הסרט, החלטתי לנסות. המתכון עבר מעט שיפורי טעם .
וואלה יש פיצה

בחורה עם מחשב נייד

פיצה ללא גלוטן תחתית כרוביתחומרים: תבנית בקוטר 26

1 כרובית שמנמנה וטרייה ( לבנה, לא צהבהבה)

רוטב עגבניות  מוכן

1/4 כפית סוכר

מלח ופלפל שחור גרוס גס

10 פרוסות גבינת  מוצרלה

על בזיליקום

1 כוס גבינה צהובה – מה שבא לכם- מגורר

הכנה:

 את הכרובית לרסק במג'ימיקס- לשטח בתבנית שטוחה להדק ולהכניס לתנור שחומם מראש ל 170 מע' על מנת לייבש את הכרובית 15-20 דק'.

אחר לפורר שוב (ידני עם מזלג) ולהעביר לתבנית . להכניס לתנור לעוד 10 דק',

להוציא  מהתנור, למרוח את רסק העגבניות שעורבב עם הסוכר המלח והפלפל.

לסדר את הגבינה מעלה ( כמו רעפים) ולהניח עלי בזיליקום בין הגבינות.

לפזר מעלה גבינה צהובה ולתנור עד בעבוע הגבינות מעלה.

תיהנו תיהנו.