חומרים:
1 חבילת בצק עלים על בסיס חמאה
חבילת גזרים צבעוניים
1 כף חמאה
1 כף טימין- עדיף טרי
1 ענף בצל ירוק
1 שמנת מתוקה
3 ביצים
מעט אגוז מוסקט
הכנה:
לבשל 10 דק את הגזרים הקלופים בסיר ומים.
להעביר את הגזרים למחבת חמה עם חמאה ולקרמל את הגזרים. 10 דק.
לשטח את בצק העלים בתבנית.
להניח את הגזרים ולפזר בצל ירוק חתוך
לערבב 3 ביצים עם שמנת מתוקה לתבלן , מלח+ פלפל + אגוז מוסקט
לשפוך מעל ולתנור
170-180 מעלות 40-50 דקות.
תיהנו














