בימים הקרים הללו בערבו של יום אתה מת למשהו מנחם מתקתק ואיכותי
אני לא מאלו שאקח ביסקוויט ואטבול בתהשלי .
אני מאלה שאקח ביסקוויטים ואכין מהם משהו שכן יהיה לי כיף בפה .
בדיוק לזה נועדה ריבת החלב שקבלתי של קומידה .
היא נשלחה אלי לטעימה .אחחח איזו טעימה זו היתה בכפית ,במזלג ובמה שבא ליד .
היידה מכינים לנו פאי מתקתק.מחכים שיהיה פושר לגמרי מקציפים קרם קר ועשיר
וציפוי פריך למרקם .
יושבים ומתענגים על פרוסה מזה כשבבית חם
ומשקה טוב ליד על שולחן הטלביזיה .
החיים שלנו תותים? טוב לא . החיים שלנו כרגע ריבת חלב . היא מתוקה ונפלאה .
לכו להכין זה כל כך קל.
לתחתית תבנית פאי עגולה 28 צריך-
300 גרם ביסקוויטים פתי בר וניל
100 גרם חמאה רכה
2 כפות ריבת חלב
שאותם גורסים במעבד מזון היטב.
מרפדים את התבנית כולל הדפנות .
למלית –
500 גרם גבינה לבנה 5%
1 מיכל שמנת חמוצה (אפשר 9%)
3 כפות סולת גדושות
2 ביצים
1 שקיק אבקת אפיה
5 כפות סוכר לבן
מערבלים הכל יחד ומעבירים את העיסה מעל התחתית שלנו .
אופים 30 דקות בחום של 180 מעלות .
המלית עדיין רוטטת מעט וזה מעולה .
מקררים שהעוגה תהיה פושרת אחרת הציפוי ינזל לנו .
לציפוי-
2 מיכלי שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב
1 כף ריבת חלב לטעם
לפיזור –
טפטופי ריבת חלב
שקדים מקורמלים גרוסים או כל מה שאוהבים.
אין לכם מושג כמה טעים העניין .















