ענבה המסעדה הכי רומנטית שיש.

ענבה התמונה של ‏לאה זוהר‏. ערב קר מאוד חמישי , דרלינג ואנוכי ארזנו את עצמנו,התעטפנו היטב ויצאנו לדייט .

מסעדת "ענבה" במודיעין קרובה לנו וההחלטה התגלתה כמצויינת .

הגענו למקום רומנטי מעל האגם המלאכותי ובשיכה זהרו אורות הכרך ממול . המסעדה יפיפיה ונעימה מוארת בעדינות ומוסיקה נעימה ברקע .

התקבלנו בנעימות לשולחן מתאים והמנות החלו לזרום בתיאום ויעוץ עם המלצר שלנו . מנות ראשונות שטעמנו היו גדולות וטעימות ויחד עם בירה לף המעולה ושיחה נעימה נהנינו מהן . התמונה של ‏לאה זוהר‏. אוסף פטריות חמות מתובלות,זוקיני,פרוסות גבינת עיזים מוקרמות והכל על קרוסטיני ענק וטעים עם סלטון בצד,

קרפצ'יו דקיק וטעים,

חציל קלוי ים רוטב עגבניות טריות בצד,טחינה וביצה קשה ופלפל חריף בצד -מנה ישראלית טובה.

כרובית מטוגנת ומעליה רוטב לימון,פטרוזיליה ושום עילאי שלא הפסקתי לנשנש . הכל נשטף עם בירה לף מעולה. בין לבין הגיע סיידר חם עם חתיכות תפוחים ומקל קינמון אלוהי וניקה טעמים התמונה של ‏לאה זוהר‏.   מנת סלט קיסר כשלצידה פרוסת חזה עוף צרובה ומעל הסלט ביצה עלומה היתה מנה מצויינת . כפוצעים את הביצה כל כך טעים… זה ושוט פסיפלורה חריף . התמונה של ‏לאה זוהר‏. התמונה של ‏לאה זוהר‏. לעיקריות הוזמנו שני אנטריקוטים שהגיעו לשולחן האחד עם פירה מופלא וביקשתי עליו עוד קוביית חמאה ובצד פתיתי פרמזן ובקשתי מולאה .שניהם חוסלו כמו לא היו .התמונה של ‏לאה זוהר‏. לדרלינג הגיע צ'יפס חם ורוטב צ'ימיצ'ורי טעים בהחלט .

התמונה של ‏לאה זוהר‏.

התמונה של ‏לאה זוהר‏. התמונה של ‏לאה זוהר‏. מנות  לקינוח הגיע אלי קרם ברולה נפלא ולדרלינג הגיעה הפתעה , התמונה של ‏לאה זוהר‏. חצי אננס טרי שהוקפא אחרי ריקון ובשרו שימש סורבה טעים מולא והוקפא יחד . הוא הוגש על מצע קוביית קרע ענקית שהכילה אותו והיה טעיםםםם. התמונה של ‏לאה זוהר‏. התמונה של ‏לאה זוהר‏.   ארוחה נעימה מאוד באוירה נעימה ביותר מול בר המשקאות היפה שלה .מסודר ומואר ומגיש משקאות לפי בקשת הלקוח בבר או בישיבה . יש בירות טובות,קוקטיילים ומשקאות נקיים כמו ויסקי או וודקה . התמונה של ‏לאה זוהר‏. התמונה של ‏לאה זוהר‏. ישנן מנות פתיח נוספות שלא טעמנו והלקוחות סביבנו נהנו מהן כמו גם ממנות עיקריות מעולות אחרות.

תתפלאו אבל המחירים טובים ולגמרי שפויים וכל אחד יכול להנות מארוחה שהרכיב במחיר שווה לכל נפש וזאת אף על פי החומרים המעולים ,ההגשה וההשקעה שניתנת במסעדה החמודה הזו.

בשיחה עם חגי הבעלים מוצרי הגלם הטובים ביותר מוזמנים למסעדה מהאיזור וממגדלים מקומיים וזה מספק עבודה נוספת לסביבה וכבר עלה ערכה בעניי עוד יותר .

חגי גם נידב לי מתכון של המסעדה לקוראי ,שקל להכינו בבית למרות שאתם מוזמנים שיכינו אותו עבורכם באהבה ותוכלו להנות מרגעי רומנטיקה או משפחתיות יחד . מאחר ונלהבתי מפירה תפוחי האדמה האלוהי במסעדה חגי הסכים לשתף אותו . הוא לא זול בקלוריות אבל טעים ברמות.

ל 1  ק"ג תפוחי אדמה גדולים
120 גרם  חמאה רכה
60 מל חלב
40 מל שמנת מתוקה
מלח לפי הטעם
מבשלים את תפוחי האדמה עד לריכוך מלא.
מסננים ומועכים .
במקביל מחממים את החמאה החלב והשמנת
בסיר קטן
מוסיפים לתפוחי האדמה תוך כדי ערבוב עד לאיחוד
טועמים ומתקנים תיבול אם חסר מלח.
אני ביקשתי כזה עם פרמזן מעל …תחליטו אתם על תוספת מעל.

כל תושבי האיזור ואורחים מסביב מוזמנים לשבת בחוץ בימים חמים יותר ובקיץ גם נוספים לתפריט מנות ומשקאות. הנוף נפלא ורואים את האגם וזוגות מטיילים בשבילי הגן וסביבו . התמונה של ‏לאה זוהר‏. התמונה של ‏לאה זוהר‏. אתה נהנה לשבת בתוך נוף במסעדה יפה ,נקיה מאוד ואיך יודעים שנקי? מבקרים בשירותים ששם מצאתי נקיון מופתי למרות המסעדה המלאה באורחים.

המסעדה מצויידת בכל טוב וניתן לשבת ולאכול מנות טובות מאוד.

המסעדה אינה כשרה ופתוחה בכל ימות השבוע עד 23:00 או עד צאת אחרון הסועדים .

ביום חמישי המסעדה מלאה עד אחרון השולחנות אז תדאגו להזמין מקומות מראש-077-7296363 אין פלא …טעים ונעים שם מאוד .

תגידו לחגי ששלחתי אתכם יהיה כיף. "

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.