חומרים:
פרוסת חזה עוף חתוך לקוביות
חופן נבטים סיניים
5 עיגולי עלי אורז
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
1/2 פלפל ירוק חריף ללא זרעים
2 סמ' ג'ינג'ר טרי קצוץ
מעט סויה
מעט רוטב פאד תאי
הכנה:
לערבב קלות בסיר קטן במעט שמן זית עד שמוכן,
את עלי האורז להשרות 3 דקות במים קרירים עד שמתרכך,
את כל החיתוכים יש להכין מראש ולהשרות ברטבים (יחד).
את עיגול האורז לסדר בצלחת ,באמצע לסדר את הירקות והעוף ולקפל כמו מעטפה.
הגשה:
עם צלחת רוטב סוליה ליד












