כשהבאתי את העוגה הזו למקום עבודה אנשים נזכרו באמא וסבתא שלהם שהכינה אותה גם..אפשר להחליף בנקטרינות, תפוחים או במשמשים (אם עדיין יש) אבל הכי טעים עם שזיפים אדומים חמצמצים מתוקים
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ משומנת בחמאה ומפודרת בסוכר (בערך 2 כפות)
בעזרת מיקסר ידני מערבלים 100 גרם חמאה רכה מאד + חצי כוס סוכר עד שהתערובת בהירה ותפוחה
מוסיפים 3 ביצים שלמות זו אחר זו וממשיכים לערבל
מוסיפים כוס קמח תופח + קליפה מגוררת מחצי לימון ומערבלים רק עד שהבצק אחיד
שופכים את התערובת לתבנית ומיישרים את פני הבצק בעזרת מרית
חוצים כ7-8 שזיפים אדומים מגולענים ומניחים על פני הבצק כשהחלק הקעור (היכן שהיה הגלעין) כלפי מטה. לוחצים קלות אל תוך הבצק
מפזרים סוכר מעורב בקינמון ואופים כ40 דקות בחום של 175 מעלות













