עוגת שוקולד ,קיצפיות וגאנש מעלה

את העוגה הזו מכינה כבר המון שנים (את הבסיס) וכל פעם מוסיפה עוד "טוויסט" הפעם קיצפיות חלבונים ושכבה רצינית של גנאש מעלה.
תמיד מצליחה.

בחורה עם מחשב נייד

חומרים:

4 ביצים

2 כוסות סוכר

150 גר' חמאה רכה

1 כוס קקאו משובח

1 כף  וניל איכותי

3 כוסות קמח רגיל

א.אפייה

2 כוסות חלב

גאנש:

2 מיכלים שמנת מתוקה

1/2 ק"ג שוקולד מרירי איכותי

הכנה:

ביצים + סוכר להקציף לקצב תפוח

להוריד מהירות ולהוסיף את הקקאו

להוסיף חמאה ותמצית וניל איכותית

ולערבל 5 דק'.

לסרוגין להוסיף קמח+ א. אפייה וחלב.

לערבל 5 דק במהירות גבוהה.

לסדר קיצפיות  ומעל לשפוך את הבלילה

לחמם תנור ל 165 מעלות  40 דק'

עוגת שוקולד,קצף ביצים

מכינים את הגאנש:

 

להביא לרתיחה את השמנת המתוקה ואחר לשפוך על גבי השוקולד ( בקערה נפרדת) ולערבב עד שהשוקולד נמס.

לקרר למרוח על העוגה שכבה מכובדת.