לבסיס ולכיסוי: (תבנית פאי קוטר 26)
500 גרם קמח
250 גרם סוכר
150 גרם חמאה
2 ביצים
2 אבקת אפיה
2 כפיות תמצית וניל
למילוי:
500 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם שוקולד מריר קצוץ – בעזרת סכין
1 ביצה
2 כפות סוכר
2 כפות ליקר אמרטו
להכנה:
לשים את כל חומרי הבסיס בקערת המיקסר עם וו גיטרה ולעבד יחד עד איחוד מושלם וקבלת גוש בצק. לקרר שעה במקרר
לחלק את הבצק ל1/3 ו- 2/3. את 2/3 לרדד בתבנית פאי משומנת כאשר הקצוות של העוגה בולטים מהתבנית.
להכין את המילוי: לערבב את כל החומרים היטב פרט לשוקולד כאשר אותו מוסיפים בבחישה הסופית של המילוי בלבד.
לשפוך את המלית על הבסיס. ומהשליש בצק הנותר לרדד עיגול בגודל חלקה העליון של העוגה (כיסוי). את הקצוות להוריד מעל כיסוי העוגה כך שיעטפו את העוגה היטב מכל צדדיה.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל- 40 דקות. לקרר היטב ולפזר אבקת סוכר. רק מי שיכין את העוגה יכין את המושלמות של העוגה!!!
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!


















