חבילת שערות קדאיף קפואה
100 גרם חמאה רכה או כוס שמן חד פעמית
למרוח בידיים היטב את השערות שהפשרנו
לאפות ב-200 מעלות שיזהיבו בערך 10 דקות רבע שעה..
זהירות נשרפות מהר לא לזוז מהתנור .
למלית
500 גרם גבינה לבנה (אני מעדיפה של טרה)
2 מיכלי שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת מתוקה
3 אריזות אינטנט פודינג וניל או 12 כפיות גדושות ממיכל של קילו כמו שאני קונה
1 שקית ג'לטין מומסת בכוס חד פעמית מים רותחים
מקציפים הכל יחד .
לסירופ הסמיך
2כוסות סוכר
2 כוסות מים
חצי כפית מא זאהר
כפית מי ורדים
2 כפות מיץ לימון
מביאים לרתיחה מים וסוכר מנמיכים אש ומבשלים לסירופ סמיך כמו למלאבי
בסוף הבישול מוסיפים תמציות ומבשלים עוד כמה דקות.
להרכבת העוגה
בתבנית מלבנית גדולה מניחים נייר אפיה ומפזרים חצי מכמות שערות הקדאיף
מנטפים מעט מסירופ הסוכר
מעבירים מעל את מוס הגבינה
מכסים בשערות הקדאיף שנותרו .
מעבירים למקרר לפחות לשעתיים להתייצבות
בהגשה מנטפים סירופ נוסף .
מגישים קר מאוד












