עוגת פרג עם קרם שוקולד לבן -ללא גלוטן

עוגה נהדרת ליום חג ובכלל ותודה לאסנת.

בחורה עם מחשב נייד

פרג2

תבנית משומנת 28-26 

תנור 170 מעלות

 

חומרים:

6 ביצים

200 גר' פרג טחון

200 גרם חמאה רכה

1 כוס סוכר

100 גרם אגוזי מלך קצוצים דק

קרם להכין יום קודם: 2 שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד לבן  

הכנה:  

1.מקציפים חלבונים +1/2 כוס סוכר לקצף יציב

2. מערבלים היטב חמאה + 1/2 כוס סוכר,

3. מוסיפים חלמונים ומערבלים

4. לתערובת החמאה להוסיף את הפרג והאגוזים

5. לקפל פנימה את החלבונים .

6.לאפות ב 17- מעלות 40 דקות

7. בסיר , להביא לרתיחה את השמנת המתוקה ולשפוך על השוקולד הלבן ולערבב עד קבלת קרם חלק- להכין   ערב לפני.

8. להקציף קרם השוקולד לקצף יציב.

9. לחצות את העוגה ולמרוח קרם

פרג1

פרג3

10. לצפות את העוגה מעלה וסביב.

תיהנו