עוגת פיסטוק

עוגה טעימה במיוחד עם טעם וארומה של פיסטוק בשילוב חמצמצות של ריבת משמש

DSC_0033

למצרכים:

200 גרם קמח

80 גרם פיסטוקים טבעיים (לא מומלחים) טחונים במג'ימיקס

120 גרם סוכר

120 מ"ל שמן קנולה

2 ביצים

100 גרם יוגורט לבן

1 כפית תמצית וניל

1 כפית אבקת אפיה

4 כפות ריבת משמש

3 כפות פיסטוק קצוץ

להכנה:

1. בקערת המיקסר עם וו הקצפה להקציף את הביצים השלמות עם הסוכר עד שהבלילה תהיה בהירה ותפוחה. להוסיף את השמן ולהקציף יחד עוד 30 שניות.

2. בקערה נפרדת לערבב את הקמח, אבקת האפיה והפיסטוק הטחון. להוסיף לבלילה.

3. להוסיף את תמצית הוניל והיוגורט ולערבב היטב.

4. לשים בתבנית משומנת ולאפות בחום של 180 מעלות לכ- 30 דקות.

5. לקרר היטב.

6. לחמם את ריבת המשמש מעט במיקרו ולמרוח שכבה דקה בחלקה העליון של העוגה. על ריבת המשמש לפזר פיסטוק קצוץ.

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב