כשצריך להמתיק למישהו את היום אז מכינים אותה. לא תתחרטו .
לתבנית בינונית 30X20
ביסקוויטי פתי בר לשתי שכבות לציפוי התבנית
600 גרם גבינת סקי
3 מיכלי שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת מתוקה
3 חפיסות אינסטנט פודינג בטעם שוקולד בלגי של אוסם
כוס חלב
שקית סוכר וניל עם קינמון…כן כן יש כזה.ואם לא אז כף סוכר עם רבע כפית קינמון
חצי שקית ג'לטין
לציפוי –
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס חלב
כף חמאה
חופן קוקוס קלוי
4 ופלים בטעם אגוזים של עלמה מפוררים .
ההכנה- מצפים תבנית בביסקויטים
מקציפים את חומרי המלית כולם כולל אבקת הג'לטין מומסת במעט מים רותחים ומקוררת לטמפרטורת החדר.
מעבירים חצי מהמלית המוקצפת מעל הביסקויטים ומיישרים במרית.
מסדרים עוד שכבת ביסקויטים ומעבירים את שארית המלית מעל .מיישרים ומקררים לפחות לשעתיים .
לציפוי –
ממסים שוקולדים עם החלב במיקרו ומוסיפים כף חמאה.
מעבירים את השוקולדבכף מעל העוגה בזהירות.
מפזרים קוקוס קלוי ומקררים שוב.
לפני ההגשה מפזרים ופלים מפוררים שישארו קרנצ'ים.
תענוג. תהנו .












