עוגת כרובית מלוחה

עוגה של פרחי כרובית, יפה מאוד להגשה ונוחה לחיתוך. מיותר לציין שהיא גם טעימה מאודדדדד!

DSC_0788למצרכים:

700 גרם פרחי כרובית (חלוטים במים 3/4 בישול ומסוננים)

3/4 כוס קמח

1 אבקת אפיה

1 שמנת מתוקה 10% שומן

4 ביצים

1/2 כוס שיבולת שועל אינסטנט + 2 כפות לציפוי

1 כוס גבינה צהובה מגורדת

1 כף שטוחה מלח

להכנה:

1. לערבב בקערה היטב את כל הרכיבים (פרט לכרובית) רצוי עם מטרפה על מנת שלא יישארו גושים של קמח.

2. לרסס תבנית עם תרסיס שמן. לשים שכבה דקה של העיסה (מסעיף 1) לפזר מעל את פרחי הכרובית המבושלים ולכסות עם שארית העיסה. לפזר מעל 2 כפות שיבולת שועל.

3. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות או עד שהעוגה שחומה ויציבה למגע.

DSC_0782

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב