עוגת היער השחור ללא אפייה!

כשחשבתי על הרעיון לראשונה נדלקתי. חשבתי לעצמי, איזה רעיון גאוני. העוגה המיתולוגית, זו שבאה מגרמניה, קיבלה טוויסט אצלי במטבח. בעזרת קיצורי דרך תוכלו להכין אותה ממש בחמש דקות, ללא מאמץ רב ותקבלו תוצאה נפלאה. כשטעמתי, אפילו נזכרתי בטעם הגלידה מימי ילדותי. עכשיו, תוכלו להחליט אם להגיש אותה כגלידה – קסטה או כעוגה – היער השחור. תכינו ותודו לי. מבטיחה!!!!!

היער השחור

למצרכים:

שרוול ביסקוויט שוקולד

חצי כוס חלב

לדובדבנים:

1 צנצנת דובדבנים חמוצים מגולענים בסירופ

3 שקיות סוכר וניל

1 כף קורנפלור

לקצפת:

2 שמנת מתוקה

4 שקיות סוכר וניל

1/2 בקבוק תמצית אפיה בטעם רום

לקישוט:

100 גרם שמנת מתוקה

1 סוכר ווניל

שבבים של מקופלת

דובדבנים (שהפרשנו מהמלית)

סרטון הדגמה להכנת המתכון: