עוגת גזר פרווה ללא ביצים

את העוגה הזו פגשתי אצל חברה, עוגה טעימה, לחה מאוד וקלה להכנה.
מומלץ בחום

בחורה עם מחשב נייד

לחמם תנור ל 165-170 מעלות , לשמן שתי תבניות "אינגליש" ארוכות ולפזר סוכר בתחתית ובדפנות.

חומרים:

1 כוס רסק תפוחי עץ ללא סוכר ( קונסרב)

4 כפות סוכר חום

1 כף תמצית וניל

1 כוס שמן

1 כוס קמח לבן

1 כוס קמח מלא

1 אבקת אפייה

קורט מלח

1 כף קינמון טחון

1/2 כפית ג'ינג'ר- אבקה

1/2 כפית הל – אבקה

4 גזרים גדולים קלופים ומגורדים  בפומפייה גסה.

שקדים מולבנים לקישוט

הכנה:

בקערת מיקסר – אפשר גם ללא שילוב מיקסר

רסק תפוחים, סוכר, מלח, וניל- לערבל,

להוסיף את השמן ולערבל, להוסיף את הקמחים,  א.אפייה וכל התבלינים.

ורק בסוף להוסיף את הגזר בקיפולים.

להעביר לתבניות.

לפזר מעלה שקדים – לא הכרחי

ולתנור ל-50-55 דק' (תלוי בתנור)

תיהנו