למצרכים: (תבנית 22")
למלית:
2 גבינות נפוליאון בטעם טבעי
1/2 קופסת גבינת ריקוטה (150 ג')
1 ביצה
6 כפות סוכר
6 כפות קמח תופח
1 כפית תמצית וניל איכותית
1 כפית גרידת לימון
1/2 כוס דובדבנים (השתמשתי בדובדבנים קפואים)
לעטיפת העוגה:
בצק פילאס מופשר
ספריי שמן
להכנה:
1. לערבב את חומרי המלית (למעט הדובדבנים).
2. לשמן תבנית אפיה ולרפד אותה בבצק כך שהשוליים יישארו בחוץ (להשאיר שוליים רחבים מהצדדים).
3. למלא את הבצק במלית הגבינה ולפזר מעל דובדבנים. לא לערבב אותם עם הגבינה על מנת שלא תיצבע.
4. לכסות את הגבינה עם שולי הבצק, לרסס אותו בספריי שמן ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שהעוגה מזהיבה.
5. לצנן ולפזר אבקת סוכר.
ב ת י א ב ו ן !















