כמות – כ -50 עוגיות
מרכיבים:
1 ביצה XL בטמפרטורת החדר. תוציאו לפחות שעתיים מראש מהמקרר.
4 כפות סוכר
3 כפות שמן קנולה, תירס
250 גרם שומשום מלא (אבל גם שומשום רגיל יהיה בסדר)
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-160 מעלות ומכינים תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
טורפים במטרה ידנית את הביצה והסוכר. הפעם ספרתי בלב עד 200 ולדעתי זה מספיק.
מוסיפים את השמן והשומשום ומערבבים בכף.
מניחים ע״ג תבניות מרופדות בנייר אפייה כמות של כפית במרחקים של 2-3 ס״מ כי העוגיות מתפשטות.

אופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-17-18 דקות או עד שהעוגיות זהובות.
מוציאים ומצננים לפני שמפרידים מהנייר.
אהבתם את הפוסט הזה? אם אתם לא רוצים לפספס פוסטים נוספים של ״חיים וטעים״, פשוט לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ למעלה משמאל, הכניסו את כתובת המייל שלכם ותקבלו הודעה למייל בכל פעם שאפרסם כאן משהו חדש.
לבריאות!
חיים וטעים!














