חומרים:
2 כוסות קמח
1/2 כפית מלח גס
2 כפיות תמצית וניל
200 גר’ חמאה רכה
3/4 כוס אבקת סוכר
1/2 כוס קמח תירס
1 כף קליפת תפוז מגוררת או לימון
הכנה:
את החמאה, אבקת סוכר וקליפת התפוז בקערת המיקסר ומערבלים במהירות על מנת ליצור קרם בהיר ואוורירי.
מעבירים למהירות נמוכה ומוסיפים : תמצית וניל ואחר מוסיפים בהדרגה את הקמח הרגיל+ קמח תירס והמלח ומערבבים 1 דקה.
מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים על גבי נייר אפייה מצמידים ומגלגלים לגלילים אחידים. מקבצ’צ’ים בשני הצדדים את נייר האפייה ( כמו סוכריה) ומעבירים למקפיא לשעה.
( הבצק מגולגל כסוכריה)
מחממים תנור ל 150 מעלות ופורסים את גלילי הבצק לפרוסות של 1/2 סמ’.
מניחים על גבי נייר אפייה המונח בתבנית, במרווחים של 2 סמ’ .
אופים את העוגיות 35 דק' .
מעבירים למשטח רשת ( אם יש) לטובת צינון.
תיהנו.
תיהנו












