למצרכים:
לבצק:
200 גרם אבקת סוכר
400 גרם חמאה
4 חלמונים
420 גרם קמח
180 גרם אבקת שקדים
לציפוי:
1 חלבון מקושקש עם מזלג
סוכר לבן לפיזור מעל
להכנה:
1. במיקסר עם וו גיטרה, ללוש את כל המצרכים (של הבצק) עד איחוד (לא מעבר לזה).
2. להעביר את הבצק למשטח מקומח ולחלק אותו ל-4. ליצור מכל חלק גליל ארוך ואחיד (בערך בקוטר של 3-4 ס"מ)
3. לשים את הגלילים במקפיא לשעה.
4. בעזרת סכין מסור (סכין של לחם) לחתוך מכל גליל פרוסות בעובי של חצי ס"מ.
5. לשים את הפרוסות בתבנית אפייה המצופה בנייר אפיה.
6. להבריש את הפרוסות בחלבון, לפזר סוכר.
7. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות למשך 12-15 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.
8. לשמור בכלי אטום ולהחביא 🙂
אהבתם את המתכון? עשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!














