עוגות שמרים מדהימות .
לבצק קילו קמח לבן רגיל ועוד קצת ללישה שיהיה בצק נעים
150 גרם חמאה מלוחה
גרד מלימון שלם
קובית שמרים טריים מומסת בחצי ליטר מים חמימים עם 2 כפיות סוכר
7 כפות סוכר
כפית תמצית וניל טובה
שמן לכיסוי הבצק שלא ידבק לקערת הלישה.
שמים השמרים 2 כפיות הסוכר במים וממתינים כמה דקות שיתססו
לשים בצק נעים לעבודה מכל החומרים ,מתפיחים פעמיים ומורחים כל פעם בשמן שלא ידבק לקערת הלישה
בפעם השלישית מרדדים וממלאים במה שבא
כאן מילאתי בגבינה מתוקה,קרנץ שוקולד השחר ולוטוס וחמאת בוטנים עם דבש .














