עוגות שמרים במליות מתוקות

בחורה עם מחשב נייד

עוגות שמרים מדהימות .
לבצק קילו קמח לבן רגיל ועוד קצת ללישה שיהיה בצק נעים
150 גרם חמאה מלוחה
גרד מלימון שלם
קובית שמרים טריים מומסת בחצי ליטר מים חמימים עם 2 כפיות סוכר
7 כפות סוכר
כפית תמצית וניל טובה
שמן לכיסוי הבצק שלא ידבק לקערת הלישה.
שמים השמרים 2 כפיות הסוכר במים וממתינים כמה דקות שיתססו
לשים בצק נעים לעבודה מכל החומרים ,מתפיחים פעמיים ומורחים כל פעם בשמן שלא ידבק לקערת הלישה
בפעם השלישית מרדדים וממלאים במה שבא
כאן מילאתי בגבינה מתוקה,קרנץ שוקולד השחר ולוטוס וחמאת בוטנים עם דבש .

https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/391042_509213065809920_1274498526_n.jpg

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.