עוגה בחושה עם,מייפל ושוקולד לבן מעלה

אני אוהבת עוגות בחושות, תמיד אפשר להוסיף טעמים

בחורה עם מחשב נייד

חומרים: תבנית 26

200 גר' חמאה

1 סוכר

21/2 כוסות קמח רגיל

1/2 א. אפייה

4 ביצים

1 שמנת 9%

הכנה:

לערבל את החמאה והסוכר

להוסיף ביצים,יוגורט

קמח ו.א.אפייה

להעביר לתבנית משומנת

170 מעלות 50 דק'

כשהעוגה מוכנה לשפוך מעל מייעוגת בחושה עם ציפוי שוקולד לבןפל

וכשהעוגה קרה למרוח בעדינות את גנאש השוקולד הלבן

גנאש :250  מי"ל שמנת מתוקה 250 שוקולד לבן

להביא לרתיחה את השמנת ולשפוף על גבי השוקולד (בקערה) ולערבב היטב

תיהנו